Yükselen altcoin direnç ile karşı karşıya; bu seviyelere dikkat!
Yükselen altcoin direnç ile karşı karşıya; bu seviyelere dikkat!

Yükselen altcoin direnç ile karşı karşıya; bu seviyelere dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinler arasında son zamanlarda yükseliş eğiliminde olanlardan biri de Cosmos oldu. Cosmos (ATOM/USD) fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmaya çalışıyor. ATOM fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 44 doların birkaç dolar aldında yani 41,45 dolardan işlem görüyor. Toplam piyasa değeri şu anda 12.39 milyar dolar, bu da piyasa değerine göre 16. kripto para olduğunu gösteriyor.

Cosmos ara vermeden yükselişini sürdürüyor

Cosmos, kripto para endüstrisindeki önemli bir zorluğu çözmeye yardımcı olan lider bir blockchain projesidir. Blockchainlerin birlikte çalışabilirliği sorununu çözmeye yardımcı oluyor.

Çoğu durumda, blockchain ağları genellikle bağımsız olarak çalışan projelere deniliyor.  Örnek verecek olursak, Ethereum tarafından oluşturulan proje her zaman diğer Ethereum projeleriyle etkileşime halinde olur.  Bu nedenle, endüstri büyüdükçe, birden fazla blockchainin birbiriyle çalışmasını sağlamak için acil ihtiyaç vardır.

Cosmos, Tendermint BFT olarak bilinen blockchain yapısını kullanıyor. Yüksek performanslı ve tutarlı bir ekosistem sağlayan bölgeler olarak bilinen birçok bağımsız blockchainlerden oluşan ağ yapısına sahip. İlk bölge Cosmos Hub olarak biliniyor ve ağın adapte olmasını ve yükseltilmesini sağlayan basit yönetişim mekanizmasına sahip çok varlıklı bir hisse kanıtı kripto para birimine deniliyor.

Cosmos Hub’da uygulamalar, Blockchainler Arası İletişim (IBC) protokolü aracılığıyla birbirleriyle iletişim kuruyor. Bugün, ağ 250’den fazla uygulama tarafından kullanılıyor. Ağda bulunan tokenlerden bazıları ise şunlar; Binance Coin, Terra, TerraUSD, Crypto.com Coin ve KuCoin Token’dir.

Yatırımcılar tarafından da ilgiyle karşılanan altcoinin fiyatı son zamanlarda yükseliş eğiliminde yer alıyor. Ayrıca, ağ yükseltmeleri de fiyatın artmasında önemli bir etken oldu. Ağda bu yıl görülecek en önemli olaylardan bazıları Liquid Stake ve DeFi ekosisteminin büyümesi oldu.

Cosmos fiyat analizi:

altcoin

Günlük grafik, ATOM fiyatının son zamanlarda güçlü bir yükseliş eğiliminde olduğunu ortaya koyuyor. Kripto para 44,5 dolarda güçlü bir direnç buldu. Şu anda bu direncin biraz altında. Altcoin için analizde yer alan osilatörler yükseliş eğilimindeyken, 25 günlük ve 50 günlük üstel hareketli ortalamaların (EMA) biraz üzerine çıktı.

Bu nedenle, bir sonraki kilit direnç altcoin için 50 dolarda yer alıyor en düşük direncin yolu yukarı doğru. Bunun gerçekleşmesi için boğaların kripto para birimini 44 dolardan direncin üzerine itmesi gerekecek. Altcoin için 40 doların altındaki bir hareket, yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin