Bu 3 altcoin'e dikkat! Önümüzdeki hafta bu seviyeleri görebilir!
Bu 3 altcoin'e dikkat! Önümüzdeki hafta bu seviyeleri görebilir!

Bu 3 altcoin’e dikkat! Önümüzdeki hafta bu seviyeleri görebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birçok analist 2023 yılı için kısa ömürlü boğa koşuları tahmin etmişti ancak altcoinler 2023 yılı beklentilerini aştı. Bu düşük beklentilere rağmen, bazı altcoinler yatırımcıların dikkatini çekiyor ve önümüzdeki hafta bir kırılma yaşayabilir.

Bu altcoinlerden biri de Tezos (XTZ) oldu. XTZ, Google Cloud ile yaptığı son ortaklığın ardından büyük ilgi gördü. Pek çok yatırımcı, projenin önümüzdeki hafta 1,75 doları hedefleyecek kadar ilgi gördüğüne inanıyor.

XTZ‘nin fiyatı şu anda %1,7 oranında düşmüş olsa da, RSI hâlâ alım baskısındaki artışla birlikte yükseliş bölgesinde hareket ediyor. Bu, kripto parayı 1,75 dolar bölgesine itebilir.

AGIX tokeni, ChatGPT’nin artan popülaritesi ile ilgide bir artış gördü. Şu anda AGIX, son gündeki %5,47’lik fiyat düşüşünün ardından 0,4025 dolardan işlem görüyor.

Kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi de %66’dan fazla artarak şu anda 98.084.601 dolar seviyesinde bulunuyor. AGIX’in fiyatı 0,45 doların üzerine çıkabilirse, kripto çok yakında 0,66 dolara yükselebilir.

Önümüzdeki hafta dikkat edilmesi gereken bir diğer altcoin ise Terra Luna Classic (LUNC). Altcoin, son gün fiyatında %2,10’luk bir düşüşün ardından şu anda 0,0001613 dolardan işlem görüyor.

100-EMA (Üstel Hareketli Ortalama) çizgisinin ve 0,0002 doların üzerinde bir kırılma, kripto fiyatının önümüzdeki haftaya kadar 0,00027 doların üzerine çıkmasına neden olabilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin