Bu altcoin, son 24 saat içerisinde ulaştığı işlem hacmiyle dikkat çekiyor!
Bu altcoin, son 24 saat içerisinde ulaştığı işlem hacmiyle dikkat çekiyor!

Bu altcoin, son 24 saat içerisinde ulaştığı işlem hacmiyle dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda önemli kayıplar yaşasa da önemli altcoinlerden biri olan ADA yükseliyor. Geçen hafta, kripto paraların çoğu yatay işlem görürken Cardano’nun yerel tokeni ADA artış gösterdi. Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, genellikle Ethereum’un en güçlü rakiplerinden biri olarak görülen ADA son yedi gün içerisinde %30 artış kaydetti. Diğer taraftan majör coinlerden olan BTC, ETH, SOL ve XRP ise %5 oranından daha az yükseldi.

Cardano (ADA) yükselişiyle dikkat çekiyor!

https://twitter.com/TheCryptoLark/status/1482900639659474944

Altcoin’in piyasa değerinin 100 milyar dolara yaklaştığı 2021 yaz döneminde Bitcoin ve Ether’den sonra piyasadaki en büyük üçüncü kripto para birimiydi. Ancak altcoin’in değeri düşürdü ve mevcut duruşuyla bile Eylül başı rekorunun yaklaşık %50 altında yer alıyor.

Büyük bir hayran kitlesinin yanı sıra, önemli kişiler tarafından da destek görüyor. Al Jazeera tarafından bildirildiği üzere, Nexo’nun (kripto kredileri sunan dünyanın en gelişmiş, düzenlenmiş dijital varlık kurumu) yönetici ortağı Antoni Trenchev şunları söyledi:

“Altcoin’i eleştirenler çok fazla konuşma olduğunu ve yeterli eylem olmadığını söylüyor. Cardano’nun Ethereum’un düşmanı olarak konumu, 2021’de rakip blok zincirleri Solana ve Avalanche’ın yükselişiyle bir şekilde engellendi ancak başarılı olmak için istekli tutkulu bir topluluk var, aksi takdirde ilk beş kripto arasında yer almazdı.”

Gaz ücretleri Cardano için sorun mu?

Cardano ADA’nın 24 saatlik işlem hacmi, 75.400 dolar tahsil edilen gaz ücreti ile 5.31 milyar dolardı. Gaz ücreti, işlemleri gerçekleştirmek için gereken bilgi işlem enerjisini telafi etmek için kullanıcılar tarafından yapılan bir ödemedir. Bu arada, Ethereum’un işlem hacmi 5.59 milyar dolar ve aynı dönemde toplanan gaz ücreti 44 milyon dolardı.

Al Jazeera tarafından bildirildiği üzere, Alpha Impact (kripto yatırımcıları için bir sosyal medya platformu) CEO’su Hayden Hughes şunları söyledi:

“NFT pazarının işlem yapmak için gaz ücretleri konusunda önemli gelişmeler kaydettiğini söyleyebiliriz. Birçoğu, gaz ücretlerinin ve tıkanıklığın Cardano blockchainin tıkamasının ve yüksek bir gaz ücretine yol açmasının sadece bir zaman meselesi olduğunu savundu, ancak günlük 5.31 milyar dolarlık aktiviteye rağmen, bunu henüz yaşamadık.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin