featured

Bu altcoin destek seviyesinde mücadele ediyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Chainlink fiyatı bir aralığın dışına çıktı ve fiyat 10 doların üzerine çıktı. LINK’in fiyatı, fiyat haftalık desteğe yaklaşırken dirençle karşılaştı. LINK fiyatları yaklaşık 10 dolardan 7 dolar seviyesine düştü. LINK’in fiyatı bu bölgeden çıkmaya çalışırken bu seviyelere kadar geriledi. LINK, fiyat bu bölgeden sıçrayarak haftalık en düşük 6 doları gördü ve şu anda fiyat 10 doları kırarken 7 seviyesinden işlem görüyor. Bir güç belirtisi göstermesine rağmen, LINK fiyatı bu seviyeleri reddetti ve gerilemeye başladı. Bitcoin olarak reddedildi ve diğer kripto para birimleri, diğer altcoinlerin fiyatını etkileyen bir gerileme yaşadı. LINK fiyatı haftayı iyi bir hacimle kapattı; LINK bu ivmeyi ve hacmi korursa, tekrar 10 dolar seviyesini test edebilir.

LINK fiyatı için haftalık direnç: 8,5 dolar.

LINK fiyatı için haftalık destek: 6 dolar.

LINk günlük kanaldan başarılı bir seviyede çıksa da 10 dolar seviyesinde düşüşe geçti. LINK fiyatı 10  dolardan günlük aralığına reddedildi. LINK fiyatının, aralığın üzerinde ticaret yapmak için iyi bir hacimle kırılması gerekiyor. LINK’in fiyatı aralığın üzerine çıkamazsa, alıcılar için daha fazla hacim oluşturmak için fiyatın günlük destek alanını yeniden test edebilir.

LINK fiyatı, günlük mumu kapatırken iyi bir güç gösterdi ve gün öncesinde yükselişe geçti.

LINK, 50 ve 200 Üstel Hareketli Ortalamaların (EMA) altında 7,1 dolar mevcut değerinde işlem görüyor. Altcoin 50 ve 200 EMA’ya karşılık gelen 7,3 ve 10 dolar seviyeleri direnç görevi görüyor.

LINK fiyatı için günlük direnç: 7,3 dolar 10 dolar.

LINK fiyatı için günlük destek: 6,2  dolar.

Altcoin’in 4 saatlik destek seviyelerinden 50 ve 200 EMA’nın biraz üzerinde işlem görerek yükseliş eğilimine devam ediyor. LINK fiyatı, daha yüksek bir trende girme şansına sahip olmak için bu destek alanının üzerinde kalması gerekiyor. Fibonacci geri çekilme değerine karşılık gelen %23,6 alanından çıkabilir. LINK’in fiyatı bu aralığın üzerine çıkarsa, fiyat yeterli hacimle 7,5 ve 10 dolar gibi yüksek bir seviyeye çıkması beklenebilir.  Ayrıca altcoin’in 4 saatlik grafikte, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 65 seviyesinin üzerinde yer alıyor.

LINK fiyatı için Dört Saatlik (1H) direnç: 8 ile 10 dolar.

LINK fiyatı için Dört Saatlik (1H) destek: 6,2 dolar.

newsbtc

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin