featured

Gözde altcoin, geçtiğimiz hafta değerinin neredeyse yarısını kaybetmişti! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların gözde altcoin’lerinden bir tanesi olan Ripple, geçtiğimiz hafta değerinin %42’sini kaybetmişti. Boğalar, hafta sonunda fiyatı yukarı iterek karşı koymayı başardı. Bu, kısa vadede düşüş eğiliminin sonu mu olacak?

1 günlük fiyat grafiği analizi

Günlük grafikte XRP, azalan bir kanalda aşağı doğru hareket ediyor. Şu anda, 0,33 dolarda bulunan destek noktası daha fazla düşüş yaşanmasının önüne geçti. Piyasaya hâkim olmak için boğaların fiyatı, bu alanın üzerinde tutabilmesi gerekiyor. Başarılı olurlarsa, altcoin’in 0,55 dolarda bulunan direnç noktasına ve ardından 0,68 dolara doğru hareket etmesi oldukça olası.

xrp altcoin analiz

Birçok gösterge aşırı satım bölgesine girdi ve kısa vadeli bir yükseliş eğilimi olabilir. Momentumun tersine çevrildiğini doğrulamak için, fiyatın daha yüksek bir tepe ve daha yüksek bir dip oluşturması gerekir. Boğaların bir yükseliş yapısını onaylamaları için fiyatı 0,65 dolara kadar yükseltmesi gerekiyor.

Temel destek seviyeleri: 0,33 dolar ve 0,17 dolar

Temel direnç seviyeleri: 0,55 dolar ve 0,68 dolar

Hareketli ortalamalar:

MA20: 0,54 dolar

MA50: 0,67 dolar

MA100: 0,73 dolar

MA200: 0,80 dolar

4 saatlik fiyat grafiği

4 saatlik zaman diliminde oluşan şekil, Ripple kırmızı ile belirtilen direnç bölgesinin üzerinde daha yüksek bir zirve oluşturabilirse yükseliş olarak kabul edilebilir. Ancak son yükselen dalga zayıf görünüyor. Bu da altcoin’in 0,33 dolar seviyesini yeniden test etmesinin pek de söz konusu olmadığı gösteriyor.

Ek olarak, kırmızı direnç bölgesinin kalın bir Ichimoku bulutu ile kesiştiği ve bunun da boğaların geçmesini zorlaştırdığı belirtilmelidir.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin