Popüler altcoin'in bu seviyelere düşmesinin olası 3 nedeni
Popüler altcoin'in bu seviyelere düşmesinin olası 3 nedeni

Popüler altcoin’in bu seviyelere düşmesinin olası 3 nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot’un zincir içi faaliyeti geçen hafta bir düşüşe tanık oldu ve altcoin’de düşüş ivmesi kaydedildi. Analistler, DOT’ta %15’lik bir geri çekilme öngören Polkadot fiyat grafiğinde ardışık düşüş hareketleri gözlemliyorlar. Analistler altcoin tablosunda düşüş göstergeleri belirlediğinden, Ethereum’un rakibi Polkadot fiyatı çökme riski altında. Analistler, Polkadot fiyatının daha fazla düşüş için yolda olduğuna inanıyor.

Polkadot göstergeleri düşüşe işaret ediyor!

Polkadot fiyatı, diğer altcoinlerin yanı sıra düşüş eğiliminde. Metaverse tokenleri yükselirken ve yükseliş momentumu sergilerken, Ethereum’un Polkadot gibi rakipleri düşüş trendinde.

Bir Polkadot parachain müzayedesi şu anda devam ediyor ve crowdloan müzayede platformu Polkadex üçüncü partiye giriyor. Bununla birlikte, Polkadot’un kardeş zinciri Kusama yükseliş trendinde ve analistler KSM için acil direnç olarak 200 dolar seviyesini belirlediler. DOTdrops ticaret hacmi olarak Polkadot ağındaki zincir içi aktivitede önemli bir düşüş var.

Yatırımcılar, eğer Polkadex müzayedeyi kazanırsa, kitle kredisi müzayedelerinin Polkadot para zincirine geri döneceğine inanıyor. Bu, altcoin’in blok zinciri ağına daha yüksek sermaye akışı sağlayarak Polkadot‘un benimsenmesini hızlandırabilir.

Analistler, Polkadot fiyat zincirinde ardışık düşüş işaretleri belirlediler. Bunun sonucunda ortaya çıkan düşüş bayrakları, yaklaşan Polkadot fiyatının bir göstergesidir. Polkadot fiyatı, ayı bayraklarının ardından 20 doların altına düştü ve DOT’ta azalan bir trendi ateşledi. Analistler, Polkadot fiyatı 19,85 doların altına düştüğünde 15 dolara düşeceğini tahmin ediyor.

Kripto analisti ve yatırımcısı olan @Trader_XO, Polkadot’un trendinde 19,85 dolar ve 22,78 dolar olmak üzere iki önemli seviye izliyor. Analistin Polkadot üzerinde düşüş eğilimi var, ancak düşüş trendini doğrulamak için altcoin’in 19,85 doların altına düşmesi gerekiyor. Ancak bazı analistler, Polkadot fiyatının şu anda %45 tırmanmadan önce bir düzeltme yaşadığına inanıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin