featured

Gözde altcoin, boğaların güç kazanması ile yükselişe geçti! Ayılar ne zaman müdahale edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. SOL için en güçlü direnç noktası 14,68 dolar seviyesinde iken, en güçlü destek ise 13,48 dolarda bulunuyor.

SOL, kripto para piyasasındaki düşüşle birlikte negatif bir ivme kazanmıştı. Ancak daha sonra toparlanmayı başardı.

Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 13,69 dolar civarında işlem görüyor. İşlem hacmi ise 98,536,253 dolar. Solana son 24 saatte %0,48 oranında bir artış kaydetti. 5,011,832,031 dolarlık canlı piyasa değeriyle kripto para birimleri arasındaki sıralamada 15. sırada yer alıyor.

SOL 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik, olumlu bir hareketin ardından piyasanın volatilitesinin arttığını gösteriyor. Bu, fiyatı her iki uçta da daha değişken hâle getirir. Bollinger bandının üst limiti, SOL için en güçlü direnç görevi gören 13,84 dolarda iken, alt limit ise en güçlü destek görevi gören 13,48 dolar seviyesinde bulunuyor.

Altcoin’in fiyatı, 4 saatlik grafikte Hareketli Ortalama fiyatı üzerinde hareket ediyor gibi görünüyor. Bu da yükselişe işaret eder. Şu anda boğaların fiyat hareketine hâkim olduğu söylenebilir. Fiyat, yukarı doğru hareket ederken, kritik direnç noktası kırılırsa ivme güçlenecektir.

altcoin SOL grafik

4 saatlik grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) 51 işaretinde. Bu da fiyattaki istikrarı gösterir. Ayrıca, RSI yükselen bir fiyat hareketine işaret ederek yukarı doğru hareket ediyor gibi görünüyor. Satın alma faaliyetlerindeki hâkimiyet, RSI puanının yükselmesine neden olur.

1 günlük SOL fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik de 4 saatlik grafiğe benzer şekilde volatilitenin arttığını gösteriyor. Bollinger bandının üst sınırı 14,68 dolarda iken, alt bant ise 12,80 dolar seviyesinde bulunuyor.

Altcoin’in fiyatı, Hareketli Ortalama fiyatı üzerinde hareket ediyor. Bu bir yükseliş işaretidir ancak, piyasanın eğilimi son birkaç gün içinde düşüş dinamikleri oluşturmuştu. Sonuç olarak, piyasa olumsuz bir yaklaşıma karar vermişti. Ancak beklenen kırılma dün gerçekleşti.

Günlük grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) 40 işaretinde bulunuyor. Bu da altcoin’in fiyatındaki istikrarı gösteriyor.

Sonuç olarak

SOL fiyat analizinde sonuç olarak, volatilitenin artması ile birlikte fiyatın yükselişe geçtiği söylenebilir. Piyasanın mevcut durumu olumlu bir yaklaşım izliyor gibi görünüyor. Bu nedenle, altcoin’in ayılarının yakında piyasayı kontrol etmek için hamle yapabileceklerini akılda tutmakta fayda var.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin