featured

Bu altcoin, bir sonraki boğa koşusunda en fazla değer kazananlardan bir tanesi olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin XLM, yavaş ve istikrarlı bir şekilde yükselerek düşüş zamanlarındaki kayıplarını geri kazanıyor. Bu şekilde bir hareket, yatırımcılar için çok daha güven verici. Şu anda XLM için büyük bir geri çekilme yaşanması pek de olası gözükmüyor.

XLM fiyatı istikrarlı bir yükselişini sürdürdü. Ancak şu anda konsolidasyon aşamasına geçti. Sonuç olarak, günlük mum çubuklarının çoğunlukla 0,23 dolar ila 0,24 dolar arasında yer aldı.

XLM fiyat hareketi

XLM fiyat hareketi, emsallerine kıyasla oldukça istikrarlı ve kontrollü kaldı. Bu istikrarın en açık örneklerinden biri günlük şamdanların gövdelerinin Tenkan-Sen’e yakınlığıdır. Son otuz gün içinde Tenkan-Sen’den birkaç büyük sapma oldu.

Fiyat hareketi ve Tenkan-Sen birbirini yakından takip etmesi bir güç işaretidir. Ichimoku sistemi içindeki bu davranış, büyük bir hareketi Tenkan-Sen ile dengeden çıkarmadan önce uzun bir süre devam edebilir. Ancak bu davranış yakında değişebilir.

altcoin XLM

Bileşik Endeks ve Göreceli Güç Endeksi verileri önemli bir rallinin yakında başlayacağına dair önemli bir uyarı işareti veriyor. Göreceli Güç Endeksi bir dizi yüksek değere sahipken, Bileşik Endeks daha düşüklerine sahip. Bu tutarsızlık, gizli yükseliş sapması olarak bilinir. Yani bir yükseliş aşamasının başlamak üzere olduğuna dair bir uyarı.

Yaklaşmakta olan bir başka yükseliş koşulu ise Chikou Span’ın Ichimoku Bulutunun üzerinde kapanmasıdır. Bu, genellikle uzun süreli yükseliş trendleri için önemli bir tetikleyici unsurdur. Altcoin XLM’nin potansiyeli, diğer birçok büyük kripto para biriminden daha fazla. Belki de bir sonraki boğa koşusunda en iyi performans gösterenlerden bir tanesi olabilir.

Altcoin XLM için uyarı

Ancak yine de şunu unutmamak gerekir ki, kripto para piyasasındaki altcoin’lerin çoğu kısa zaman önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış olsa da, XLM Ocak 2018’den bu yana en yüksek seviyesine dokunmadı.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin