Makro faktörlerden kırmızı alarm: Kripto sektörü dibi henüz görmemiş olabilir
Makro faktörlerden kırmızı alarm: Kripto sektörü dibi henüz görmemiş olabilir

Dikkat: Bu iki altcoin boğa koşusuna yöneliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası, genel olarak yükseliş eğilimleri ve düşüş trendleri içerisindedir. Bu katılımlar, kripto para ve token bakımından piyasanın yapısını etkilemeye devam ediyor. Her hafta olduğu gibi, her altcoin enflasyon ve deflasyon sürecinden geçer ve bu da işlem fiyatında önemli bir düşüşe veya atılımlara yol açar.

İki altcoin fiyat farkı oluşturmayı hedefliyor

Fiyat kesintileri, fiyat etkinleştiricileri olduğu için dolardaki artıştan çok daha fazlasıdır; bu, kripto paraların en yakın direnç seviyelerine ulaşmasına yardımcı olur ve bunları önemli artışlar için konumlandırır. Bu hafta, bazı kripto para birimleri etkileyici fiyat düşüşleri, bazıları hafif, bazıları ise yoğun bir artış gösterdi.

Bu haftaki en etkili fiyat artışlarından biri, Bitcoin’in 3700 dolardan 4100 dolara yükselmesiydi. BTC, bu yeni fiyat seviyesini devam ettirmek için ivme kazanmaya devam ederken, ılımlı düşüş eğilimi devam etmekte olup, büyük boğa şimdi 4.088 dolardan işlem görmektedir.

Öte yandan, iki altcoin çok daha kısa sürede fiyat farkı oluşturmayı hedefliyor. Bu hafta sonu Maker (MKR) ve Basic Attention Token (BAT) açıkça bu yönde ilerliyor.

Maker (MKR)

Piyasa kapitalizasyonunun en büyük 16. kripto para birimi olan Maker (MKR), yılın en başından itibaren umut vaat ediyor. Bununla birlikte, işlem fiyatlarının yükselişte gösterdiği hızlılık, birkaç ay içinde 1.000 dolara ulaşması olasılığını artırıyor. Maker (MKR) şu anda, geçen yıldan bugüne büyümesine ilişkin istikrar niteliğini yansıtıyor.

MKR başlangıçta yıla 400 dolardan başladı. Bununla birlikte, 1000 dolara giden yol MKR’ın 700 dolara tırmanmak için hızlı bir yükseliş yaptıkça belirginleşti. Ticaret hacminin 6.7 milyon dolar olarak gerçekleştiği 28 Mart’ta MKR 745,21 dolar seviyesine ulaştı. Bu rakam, 3 milyon dolara düşmeden önce 750 dolar ve 800 dolar direnç seviyesine yaklaştı. Bu katılım oranına rağmen, MKR halen önümüzdeki haftalarda etkin bir şekilde oynanacak olan 800 dolarlık adımı hedefliyor.

Basic Attention Token (BAT)

Brave tarayıcısının uyarlama desteği sayesinde, BAT 40. sıradan geri dönü. Halen, BAT ciddi kayıplarla ileri geri gidip gelmesine rağmen 23. sıraya yükseliyor, ancak şu anda bile %3,65 değer kaybediyor.

Bu, BAT’ın büyüme süreci göz önüne alındığında bir atılım olasılığını engellemez. Şu andan itibaren ve son 2 hafta içinde, BAT son 24 saat içinde 0,19 ABD dolarından 0,20 ABD dolarına ve en son 0,30 ABD dolarına taşındı. Dün, işlem hacmi 65.95 milyon doları vurdu ve BAT’in hala hızlı bir yükseliş gösterebildiğini ve fazla mesai yapabileceği bir boğa fiyat düşüşü yaşadığını gösteriyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin