featured

Piyasa toparlanmayı başarırsa bu altcoin bir alım fırsatı yaratıyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında lider olan Bitcoin’in düşük seviyelerden işlem görmesi sebebiyle altcoin’lerden bir tanesi olan ALPHA da ayı piyasasında kalmaya devam ediyor. ALPHA için mevcut destek noktası 0,10 dolarda bulunuyor. Bu proje hakkında hâlâ yatırımcıların kafasını karıştıran çok fazla belirsizlik var.

ALPHA, 02 Nisan 2022’den bu yana 0,69 dolardan 0,14 dolara kadar düştü. Bu yazının yazıldığı sırada ise 0,15 dolar civarında işlem görüyor.

altcoin ALPHA

Kripto para piyasası baskı altında kalmaya devam ediyor. Piyasa lideri olan Bitcoin, hâlâ düşük seviyelerden işlem görüyor. Eğer önümüzdeki günlerde bu kripto para birimini alıp satmaya karar verirseniz, ALPHA’nın daha da zayıflayabileceğini göz önünde bulundurmalısınız.

Hâlâ çok fazla belirsizlik var

Alpha Finance, kripto para birimi sahipleri için getirileri en üst düzeye çıkaran çığır açan ürünleri zorlayan bir inovasyon laboratuvarı olma misyonuna sahip, merkezi olmayan bir protokoldür.

Alpha Finance, DeFi alanında inşa edilmeye odaklanmıştır. Çeşitli ürünleri destekler ve yerli token’ı ise ALPHA’dır.

ALPHA token’ı; likidite madenciliği, yönetişim oylaması ve ayrıca staking için kullanılabilir ve birçok borsadan satın alabilirsiniz.

Bu projenin popülaritesi dünya çapında artıyor. Yenilikleri, dünyanın ilk kaldıraçlı yield farming platformu Homora da dahil olmak üzere geniş bir ürün ekosistemine yayılıyor.

Alpha Homora, kullanıcılarının ETH borç verenleri veya tasfiyecileri olarak katılmalarını sağlar. ETH borç verenler ETH’den yüksek faiz kazanabilir. Alpha Finance ekibi şu sözleri söyledi:

Alpha Homora, borç tarafında yenilik yaparak ETH üzerinde en yüksek borç verme faiz oranını üretebilir. Yield farming yapanların ve likidite sağlayıcılarının kaldıraç pozisyonu (ETH ödünç alarak) almasını sağlar. Bu nedenle, ETH üzerinden borç faiz oranı öderler. Ancak konumlarından yararlanarak APY’lerini artırabilirler.

Alpha Finance, Web3 kullanım durumlarının sınırlarını genişletmek için sürekli çalışıyor. Ancak bu proje aynı zamanda çeşitli zorluklarla karşı karşıya. Bunlardan biri, Ethereum blockchain’i dışındaki ürünlerin sınırlı mevcudiyetini içeriyor.

Alpha Finance ayrıca likidite eksikliğiyle karşı karşıya kalabilir. Yani bu projeyle ilgili hâlâ çok fazla belirsizlik var. Öte yandan, kripto para piyasası baskı altında. Bu yüzden muhtemelen şu anda bu altcoin’i satın almak için en iyi an değil.

Altcoin teknik analiz

Altcoin şu anda 0,15 dolar civarında işlem görüyor. Ancak fiyat 0,10 dolarda bulunan destek noktasının altına düşerse bu güçlü bir satış sinyali olabilir. Altcoin’in bir sonraki fiyat hedefi ise 0,080 dolar, hatta 0,050 dolar civarında olabilir. Yine de, fiyat 0,30 doların üzerine çıkarsa 0,40 dolara doğru olan yol açık olacaktır.

invezz

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin