Bu iki altcoin balinaların radarına girdi! İşte tüm veriler

Bu iki altcoin balinaların radarına girdi! İşte tüm veriler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FIL, BNB balinaları tarafından en çok satın alınan kripto para birimleri listesine girdi ve şimdi orada Dogecoin ile birlikte yer alıyor. Filecoin (FIL), BSC balinaları tarafından en çok aranan kripto varlıklar arasında yer aldı. FIL, BNB zinciri balinalarının peşinde olduğu paralardan biri oldu.

Balinaların en büyük varlıkları arasında DOGE’de yer alıyor. Dogecoin, Twitter haberleriyle %32 arttı. WhaleStats tarafından yakın zamanda atılan bir tweete göre Filecoin (FIL), son 24 saat içinde satın alınan ilk 10 dijital para birimi listesinde DOGE’ye katıldı. FIL, BNB Zinciri balinalarının peşinde olduğu paralardan biri oldu.

https://twitter.com/WhaleStatsBSC/status/1518950018874736641

Elon Musk’ın Twitter’ı hisse başına 54,2 dolardan satın alma ve özelleştirme teklifini kabul etmeye hazır olduğu haberlerinin ardından Pazartesi günü en çok satın alınan kripto paralardan biri haline gelen Dogecoin ile birlikte Filecoin de listeye katıldı. BSC balinaları arasında popüler olmasına rağmen, kripto para %1,3’lük hafif bir düşüş göstererek 17,94 dolardan işlem görüyor.

Balinaların en büyük varlıkları arasında DOGE yer alıyor!

BNB Zincirindeki en büyük 100 cüzdanla ilgili verileri izleyen WhaleStats verilerine göre DOGE, balinaların en büyük kripto holdinginde beşinci sırada yer alıyor. Bu 100 en büyük yatırımcı, portföylerinin %4,62’sini oluşturan 46.289.621 dolar değerinde Dogecoin’e sahip.

Verilere göre ilk dört sırada WBTC, AVAX, TUSD ve USDC stabilcoinleri yer alıyor. MATIC, DOT ve ADA bu listenin en altında bulunuyor.

Elon Musk’ın Twitter’ı edindiği haberlerinin yayıldığı 25 Nisan tarihinden bu yana, meme coin yükselmeye başladı ve %20’nin üzerinde artış kaydetti. Anlaşmanın gerçekleşmesinin ardından DOGE bugün erken saatlerde şaşırtıcı bir şekilde %32,16’lık bir artış göstererek yükselmeye devam etti. Meme coin piyasa değeri büyüklüğüne göre ilk 10 kripto para arasına geri döndü. DOGE’nin fiyatı şimdiye kadar geri sıçramaya başladı, %8.31 kaybetti ve 0,1509 dolardan el değiştirerek 0,1646 dolardan düştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin