Bu altcoin ATH'sinin altında kaldı, ancak bu seviye devreye girebilir!
Bu altcoin ATH'sinin altında kaldı, ancak bu seviye devreye girebilir!

Bu altcoin ATH’sinin altında kaldı, ancak bu seviye devreye girebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos son zamanlarda yükselen altcoinler arasındaydı. Ancak dirençle karşılaşmasının ardından 44 dolarda güçlü bir ivme ile karşı karşıya kaldı. Daha sonra fiyat 34 dolar seviyesine gerilediğinde tekrar talep gördü.

ATOM için bu iki seviye arasında bir aralık oluştu. Pazarın geri kalanındaki zayıflığa rağmen Cosmos’un geçen ayki güçlü performansının arkasındaki nedenlerden biri, blockchain ekosisteminin tanınırlığını artırması ve büyümesi olabilir.

Aralık (beyaz) en yüksek 43,8 dolarda ve en düşük 34,36 dolarda yer alıyor. Altcoin 34,5 dolarlık önemli bir destek seviyesiyle talep gördü. Aralık içinde, 40,8 dolar seviyesi ve aralığın orta noktası 39,1 dolar da destek ve direnç seviyeleri olarak hareket etti. Yazım sırasında ise Cosmos fiyatı 39,1 dolarda yer alan dirençle karşılaştı. Fiyat daha da düşük seviye olan 34 dolara civarına kadar düşebilir.

Bir aralığın oluşumu bir konsolidasyonun göstergesiydi. Ancak bunun bir birikim mi yoksa dağıtım aşaması mı olduğu henüz belli değil. Yalnızca aralıktan yukarı veya aşağı doğru bir kırılma fiyatı yeni bir eğilime çekebilir.

ATH’nin altında böyle bir konsolidasyon, Cosmos‘un piyasa yapısını kırdığını ve yukarı fırladığını gösterebilir. Bununla birlikte, bu senaryoda Bitcoin’in 40 bin dolarlık desteğin üzerinde sabit kalması oldukça önemli. Kripto pazarındaki duygu, üç ay önce olduğu kadar heyecan vermiyor. Bitcoin başka bir güçlü satış dalgasıyla karşı karşıya kalırsa, Cosmos’u da aşağı çekebilir.

Ayrıca önemli bir gösterge olan, RSI nötr 50 değerine yakın bir yerde reddedildi. Yazım sırasında 30’a yaklaşıyordu, bu da güçlü düşüş baskısının bir başka göstergesi.

Yönlü Hareket Endeksi de, fiyatın yüksek aralıklarda keskin bir ret ile karşı karşıya kalması nedeniyle son birkaç gündür devam eden güçlü bir düşüş eğilimi kaydetti.

Cosmos fiyat analizi sonuç

Göstergeler kısa vadede altcoin için güçlü bir düşüş momentumu gösteriyor. Belirlenen aralıkla birleştiğinde, 34,5 dolarlık alan ve risk göz önüne alındığında ATOM satın almak için iyi bir alan olabilir. Fiyat 34,5 doların altında bir seansı kapatır ve direnç olarak yeniden test ederse, bu alımlar satılabilir. Böyle bir hareket, 34,5 dolar seviyesinin destekten dirence çevrildiğini gösterir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin