featured

Gözde altcoin boğaların desteği ile yükselişe devam ederken, aşılması gereken son bir engel kaldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan DOT fiyatı, son iki haftadır boğaların kontrolünde. DOT, geçtiğimiz hafta %21 oranında değer kazandı. Ancak günlük grafikte %3’lük bir düşüş gerçekleşti. Her şeye rağmen DOT, yılın başından beri son derece iyi bir performans sergiledi ve bahsedilen zaman diliminde %70 oranında kazanç kaydetti.

Günlük grafikteki düşüşe rağmen, teknik göstergeler yükselişe işaret ediyor. Alıcılar da oldukça pozitif duygulara sahip. Şu anda gözde altcoin, direnç noktasına çok yakın bir seviyede işlem görüyor. Ancak, kesin bir boğa koşusunun başlaması için aşılması gereken kritik bir seviye daha var.

DOT fiyatının olumlu hareketine devam edebilmesi için, 7 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde tutunması gerekiyor.

Piyasa lideri olan Bitcoin, 25,000 dolar seviyesine dokunduktan sonra gücünü kaybettiği için, diğer kripto para birimlerinin hareketleri de kesintiye uğradı. Yine de DOT, bir miktar yükseliş kaydetmeyi başardı. Bu da boğaların hâlâ güçlü olduğu anlamına geliyor.

DOT 1 günlük fiyat grafiği analizi:

DOT, bu yazının yazıldığı sırada 7,45 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, Ocak ayından bu yana yukarı yönlü ivmesini korumaya çalışıyor. Fiyat 6 dolar seviyesini geçtiğinde, önemli direnç noktalarının üzerine de çıkmayı başardı.

altcoin DOT grafik

Altcoin için kritik direnç noktası 8 dolar seviyesinde bulunuyor. DOT, en son birkaç ay önce 8 doların üzerinde işlem görüyordu.

Yatırımcıların talebi artıyor. Ancak fiyatın 8 dolarda bulunan direnci aşması için ilk olarak 7,72 doları geçmesi gerekiyor. Öte yandan, bir fiyat düzeltmesi gerçekleşmesi durumunda altcoin sırasıyla 6,87 dolar ve 6,42 dolar seviyelerine düşüş yaşayabilir.

Teknik göstergeler

DOT, son birkaç hafta içinde aşırı alım bölgesinden geri döndü. Ancak bu yazının yazıldığı sırada satın alma gücü oldukça yüksek. Göreceli Güç Endeksi de 60 işaretinin üzerine çıktı.

Polkadot

Bu, fiyatın 7,70 dolar seviyesini geçmesine yardımcı olabilecek artan satın alma baskısına işaret ediyor. Aynı şekilde, alıcılar fiyat ivmesini artırmaya devam ederken Polkadot 20 SMA seviyesinin üzerine çıktı. Bu da 8 doları aşmasına yardımcı olabilir.

Polkadot

Diğer kritik teknik göstergeler de fiyatın önümüzdeki işlem seanslarında yükselmeye devam edebileceğini gösteriyor. MACD de satın alma sinyallerine karşılık gelen yeşil çubuklar oluşturdu.

Chaikin Para Akışı, sermaye girişlerini ve çıkışlarını hesaplar. Gösterge, sermaye girişlerinin miktar olarak sermaye çıkışlarından daha fazla olduğunu gösteriyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin