Son 5 günde %20 yükselen altcoin'de yeni fırsat alarmı! Alım yapabileceğiniz noktaları açıklıyoruz
Son 5 günde %20 yükselen altcoin'de yeni fırsat alarmı! Alım yapabileceğiniz noktaları açıklıyoruz

Son 5 günde %20 yükselen altcoin’de yeni fırsat alarmı! Alım yapabileceğiniz noktaları açıklıyoruz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son beş günde değerini yüzde 20 artıran Algorand’da bazı kritik dirençler açığa çıktı. 0,93, 1 ve 1,1 dolarda önemli dirençler söz konusu.

ALGO almayı düşünenler için önümüzdeki birkaç saat kritik. Bir geri çekilme yaşanabileceği aktarılıyor. Bitcoin de 42 bin doların üzerindeki seyrini sürdürüyor.

Algorand broke out past the month's highs and tested a zone of supply

0,895 dolar, Mart ayında kaydedilen önceki en yüksek seviyeleri temsil ediyor. Bu aylık zirve son birkaç saat içinde kırıldı ve fiyat 0,92 – 0,93 dolar bölgesinde daha uzun vadeli bir arz bölgesinde geçici bir ret ile karşı karşıya kaldı.

Daha uzun zaman dilimlerinde ise 0,895 doları aşan hareket kendi başına güçlü bir yükseliş niyeti işareti olarak görülüyor. Şimdi, ALGO bir kez daha yüksek bir zirveyi zorlamadan önce daha yüksek bir dip kaydederse, tüm bunların takip edilmesi önemli olacak.

Peki bu bahsettiğimiz daha yüksek dip ve daha yüksek zirve nerede olabilir? Yukarıda 0,93 dolar ve 1 dolar kritik direnç seviyelerini temsil ediyor. Aşağıda ise önümüzdeki birkaç gün için 0.895 dolar ve 0.873 dolar önemli destek seviyeleri olarak dikkat çekiyor.

Algorand broke out past the month's highs and tested a zone of supply

Geçen hafta, Awesome Osilatör, fiyat 0,81 dolardan 0,85 dolara yükselmesine rağmen daha düşük zirveler yaptı. Bu düşüş eğilimini, desteğin yeniden test edilmesi ve yukarı yönlü bir itici hareket izledi.

Önümüzdeki birkaç gün içinde, piyasa katılımcılarının benzer bir düşüş eğilimi ve desteği yeniden test etme senaryosuna karşı dikkatli olmaları şart. Böyle bir dizi etkinlik, long pozisyonlara girme fırsatlarını araştırmak için kullanılabilir.

CMF, +0,05’in üzerinde kalmaya devam ediyor ve CVD son birkaç gündür yeşil görünüyor. Bu, talebin son zamanlarda iyi olduğunu gösteriyor.

Sonuç

Geri çekilme imkansız görünmüyor ve yukarıda bahsedilen destek seviyeleri, satın alma fırsatları aramak için iyi bir yer. 0,81 dolar kırılana kadar, Algorand için yakın vadede yükseliş görünümü bir miktar geçerlilik kazandı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin