Önde gelen altcoin, 8 ayın en düşük seviyesine düştü! Sırada ne var?

Önde gelen altcoin, 8 ayın en düşük seviyesine düştü! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı, üst üste 5 seanstır düşüşte. Altcoin tüm zamanların en düşük seviyesine doğru ilerleyişini sürdürüyor. Dün ADA fiyatının 1.18 dolardan düşmeye devam ederek 1.07 dolara doğru ilerlediğini bildirmiştik. Yazı yazılırken ADA, gün içi %10.27 düşüşle 1.03 dolardan işlem görüyordu. Bu, önceki seanstaki rekor satıştan sonraki tek gündeki ikinci büyük düşüş.

Cardano’nun piyasa değeri 37,33 milyar dolara düştü. İşlem hacmi ise, 2.998.283.369 dolarla %4’e yükseldi. Bu arada adanın kaydedilen en yüksek piyasa değerinin 94.80 milyar dolar olduğunu belirtelim.

Altcoin ADA 3.10 dolarlık ATH’sinden %60 aşağıda

ATH’den gelen azalan trend çizgisi, 9 Kasım’da 2,38 dolarda tekrar test edildi. Bu test, 50 ve 100 DMA geçişinin ihlaliyle aynı zamana denk geldi. Bundan sonra Cardano, 200 DMA’yı 16 Kasım’da 1.86 dolarda test etti. Fiyat o zamandan beri aşağı yönlü bir sarmalda sıkışıp kaldı. Alıcılar, güçlü bir direnç bariyeri görevi gören düşüş çizgisini yeniden test edemedi. Fiyat, 10 Ocak’ta en düşük seviye olan 1,81 doları kırdı. Günlük grafikte altcoin fiyatı, Mayıs ayından bu yana ilk kez 1 doların altına sert bir şekilde düştü. Altcoin, şu anda 1.03 dolardan işlem görüyor.

Önde gelen altcoin, 8 ayın en düşük seviyesine düştü! Neler oluyor?

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) 38’de ve aşırı satım bölgesine yaklaşıyor. MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı) orta çizginin altında işlem görüyor. Momentum göstergesindeki herhangi bir artış, kısa vadeli bir teknik görünüme neden olabilir.

Cardano’da merakla beklenen ilk merkezi olmayan borsanın (DEX) piyasaya sürülmesi, fiyat artışını tetikleyemedi. Bunun yanında, Lansmandan dakikalar sonra projenin Discord sunucusundaki kullanıcılar başarısız işlemler nedeniyle şikayetlerini iletti.

Önde gelen altcoin, 8 ayın en düşük seviyesine düştü! Sırada ne var?

Altcoin için fiyat tahmini

Daha kısa zaman diliminde, aşırı satımdaki RSI ile birleşen uzun vadeli bir Doji mum çubuğu, bir miktar yukarı yönlü momentuma işaret ediyor. Bununla birlikte, altcoin’in yukarı yönlü görünümünü teyit etmek için 100 DMA üzerinde belirleyici bir kapanış yapması şart.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin