featured

Gözde altcoin, son 7 gündeki kayıplarını telafi etmek istiyor! Bir geri dönüşe hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, günlük ve haftalık grafiklerinde olumsuz hareketine devam ediyor.

SOL, son yedi günde değerinin %7’sinden fazlasını kaybetti. SOL fiyatının genişletilmiş düşüş hareketi, altcoin’i muhtemelen 25 doların altına çekecek. Solana’nın şu anki TVL’si bir milyardan daha az.

SOL, 6 Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259,96 dolara ulaşmasının ardından değerinin %89,3’ünü çoktan kaybetti. Bu yazının yazıldığı sırada ise 27,81 dolar civarında işlem görüyor.

Son yedi gün içinde gözde altcoin %7,4 oranında bir düşüş kaydetti. 14 günlük bir dönemde SOL, bir süredir herhangi bir iyileşme yaşayamadığı için toplamda %15’in üzerinde değer kaybetti.

Kripto para birimi zaten yeterince acı çekmemiş gibi, mevcut teknik veriler bu uzun kripto kışında düşüş eğilimine devam edebileceğini gösteriyor.

Bir geri dönüşe hazır mı?

SOL, kritik bir seviye olan 30 doların altına düştükten sonra, grafiğinde üç gün boyunca kırmızı mum çubukları görüldü. Bu da yörüngesini daha fazla düşüşe soktu.

20 ve 50 EMA seviyeleri, satıcıların bu sefer büyük bir avantaja sahip olduğunu gösterdiğinden, gözde altcoin’in sorunları 28 doların altına düştüğünde daha da büyüdü.

gözde altcoin SOL garfik

Bununla birlikte iyi bir haber, fiyatın bir düşüş eğilimi daha yaşamasına rağmen, geri sıçrama yapma umutlarını sağlam tutmayı başardı.

Büyük bir düşüş, altcoin’i muhtemelen 26,3 dolarda bulunan destek noktasına yerleştirecek. Bu da satıcılara işlerini yapma ve SOL’un fiyatını 24 dolara kadar düşürme fırsatı verecek.

Bundan sonra, fiyatın biraz nefes alma fırsatı olacak. Olumlu hareketin başlaması ile birlikte 27 dolar ile 29 dolar aralığını hedefleyerek yukarı yönlü bir fiyat rallisine hazırlanabilir.

SOL bunu başarırsa, geçen haftaki kayıplarının bir kısmını geri kazanacak. Ancak analistler, kripto para biriminin yavaş hareket edeceği bir aşamaya girdiğini söylüyorlar.

Solana’nın DeFi değeri bir milyarın altına düştü

Solana, DeFi değeri TVL açısından önde gelen blockchain’lerden bazılarıyla rekabet içindeydi.

Daha geçen yıl, ağın TVL’si 10 milyar doları aşarak büyük bir artış kaydetti. Ancak bu yazının yazıldığı sırada bu değer önemli ölçüde düştü. Bu yazının yazıldığı sırada ise 860 milyon doların biraz üzerinde bulunuyor.

Solana’nın TVL’si düşüş yaşamakla kalmadı. DeFi endüstrisi çok fazla ivme kaybettiği için daha da düşme tehlikesiyle karşı karşıya.

Görünüşe göre pek çok insan, düşüş eğilimi gösteren bir piyasada kumar oynamaya ve risk almaya istekli değil.

Bu devam ederse, SOL muhtemelen 25 doların altına düşecek ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma yolunda bir yükseliş rallisini tetikleme şansını kaybedecek.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin