featured

Gözde altcoin, son 3 günde yoğun satış baskısı ile karşılaştı! Daha fazla düşüş kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında lider olan Bitcoin’in büyük oranlarda değer kaybetmesiyle beraber gözde altcoin’ler de düşüş yaşadılar. Piyasa, düşüş darbesinden kurtulmak için çok çalışıyor. Ancak düşüş, yatırımcılar arasında öyle bir korku yarattı ki, deneyimli kripto yatırımcıları bile ilk kayıp belirtisinde kaçma eğilimindeler.

AAVE yeni bir darbe alabilir mi?

AAVE, son çöküşten bu yana %38,33 oranında toparlanmayı başardı. Ancak 28 Mayıs’ın son 72 saatinde eğilim tersine döndü ve altcoin tekrar %13,42 oranında düşüş yaşadı.

Bu son baskı, AAVE fiyatını bir ay içinde ikinci kez 100 doların altına düşürdü. Bu yazının yazıldığı sırada 94 dolardan işlem gören AAVE, bu ay üçüncü kez 112 dolarlık direncini desteğe çeviremedi.

altcoin AAVE

Sonuç olarak bu, piyasada paniği tetikledi ve yatırımcılar, yaklaşık 19 milyon dolar değerinde 200,000 adet AAVE token’ını sattı.

Ve bunlar da normal yatırımcılar değildi. Çünkü satış modeli, AAVE’nin başka bir zararı önlemek için varlıklarını hareket ettiren sadık uzun vadeli yatırımcılarından geldi.

Ancak AAVE yatırımcılarının hiçbiri, fiyatı 261 dolardan 94 dolara düşüren nisan ve mayıs olaylarına rağmen piyasadan çıkmadığı için, gözlemlenen olumlu bir doğrulama, yatırımcıların ağdaki varlığı şeklindeydi.

Aslında bu süre zarfında AAVE, ağa 2,000’den fazla yatırımcı geldiğini kaydetti. Bu da mevcut yatırımcı ekleme oranının neredeyse iki katı.

Bu nedenle kötüleşen piyasa koşullarına rağmen, AAVE ilk toparlanma belirtilerini gösteriyor. Altcoin, ne olursa olsun şu anda umut verici bir tutum gösteriyor.

AAVE, Nisan ayının başından bu yana düşüş sinyalleri kaydettikten sonra, 28 Mayıs’ın başlarında grafiklerde ilk yeşil yeşil çubuğunu kaydetti.

Yükseliş henüz güç kazanmamış olsa da, AAVE birkaç yeşil mum daha üretebilirse yükseliş kaçınılmaz olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin