Altcoin 2022 yılının genelinde popülerliğini kaybetti: Ticaret kaybı fazla oldu

Altcoin 2022 yılının genelinde popülerliğini kaybetti: Ticaret kaybı fazla oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası şu an her ne kadar iyi olsa da bu yıl genelinde kötü performans sergiledi. Birinci ve ikinci çeyrek kötü noktalandı. Bunu küresel ekonomik verilerde de görüyoruz. Ancak kripto varlıklar, hisse senetleri ile birlikte en çok yara alan kalemler oldu.

Öte yandan altcoinler pazarında ilgi fazlasıyla düştü. Topluluk güvendiği varlıklar hakkında şüphe duymaya başladı. Tüm bunlar ticari kaygıları da beraberinde getirdi.

Bir majör altcoin olan Cardano da tam yukarıda anlattığımız durumdan muzdarip. Kripto para birimi geçtiğimiz iki yıl daha iyi performans yaşarken, 2022 yılı içerisinde pek çok anlamda kayıp yaşadı.

Altcoin geri dönebilecek mi?

Altcoin düşüşüyle beraber, üçüncü nesil blok zincirinde potansiyel gören HODLers ve destekçilerini ortadan kaldırmış oldu. Bununla birlikte, değişen piyasa dinamikleri, yatırımcıların duyarlılığında da değişikliklere tanık ediyor.

18 Temmuz itibarıyla, neredeyse bir ay sonra Cardano, ilk kez %9,3’ü aşan bir ralli kaydetti. Kripto para bu sayede kritik bir destek çizgisine geldi. Yani 50 Günlük Basit Hareketli Ortalama’ya yaklaştı.

Bu çizgi Ekim 2021’den beri bir direnç seviyesi olarak hareket ediyordu. Fakat bu bölge henüz bir potansiyel destek seviyesi olmadı.

Bunun nedeni ise, ADA sahiplerinin durgun duruşlarını bir kez daha aktif hale getirmeleri. Ayrıca, altcoin’in hızı, en son yükseldiği Eylül 2021’den bu yana oldukça düşükte kalıyor. 

O zamandan beri, geçen hafta boyunca, fiyatlardaki son değişiklik olumlu bir gösterge olabileceğine işaret ediyor. Bu da yatırımcıların faaliyeti bir kez daha artırmasına yardımcı olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin