featured

Elinde tutan dikkat etmeli! Bu altcoin, 2022 yılının en düşük seviyesine gerileyebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki karmaşık sinyaller devam ederken gözde altcoin’lerden olan Algorand %9 oranında bir düşüş riskiyle karşı karşıya. Eğer bu düşüş gerçekleşirse ALGO, 0,6707 dolara gerileyecek. Bu da, 2022 yılının en düşük seviyesine gerilemesi anlamına gelir. Bu hareketin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ABD işlem seansının kapanışında ayıların hareketi belirleyecek.

Algorand (ALGO) fiyatı hafta sonuna giriş yaparken kayda değer bir oranda düşüş yaşama riskiyle karşı karşıya. Fiyat hareketi yeni zirveler yapmaktan kaçındıkça, ayılar tarafından trend çizgisine baskı artıyor. Böylece ters rüzgarlar yeniden ortaya çıkıyor. Yatırımcılar hafta sonuna düşük bir seviyeden girilmesi riskinden kaçınmaya çalışıyor.

Ancak ABD işlem seansının kapanışından sonra altcoin fiyatında, onu 2022 yılının en düşük seviyesi olan 0,6707 dolara geriletecek %9 oranında bir düşüş görülme olasılığı oldukça yüksek

Ayılar oldukça güçlü hareket ediyor

Algorand fiyat hareketinde sağlam bir teknik model bozuluyor gibi görünüyor. Art arda üç gün boyunca altcoin fiyat hareketi destekleyici bir trend çizgisinden sıçradı. Bu süreçte, her seferinde yeni bir gün içi en yüksek seviyeye ulaştı. Bugün bu model, daha düşük bir yüksek ve aşağı yönlü basınç ile kırıldı.

altcoin ALGO

Fiyat hareketinin arka planında birçok değişiklik gerçekleştiği için, ALGO fiyatı düşüş ile karşı karşıya. Bu akşam Biden-Xi toplantısından kaynaklanan önemli bir sistemik riskle birlikte birkaç farklı risk aniden ön plana çıktı.

Bu, küresel piyasalardaki genel fiyat hareketi üzerinde daha fazla etki yaratan ABD ve Avrupa işlem seanslarının kapanışının ardından gerçekleşecek. Aylık S1’e 0,6707 dolar seviyesine bir düşüş ve 2022 yılı için yeni düşük seviyeler olası görünüyor

Altcoin fiyatını yükseltmek için boğalar, ani bir barış anlaşmasının yapılması veya Biden-Xi toplantısının sonucunun olumlu olduğunun kanıtlanmasının yanı sıra umutsuzca başka gelişmelere de ihtiyaç duyuyorlar.

Bu olumlu haberler, hafta sonuna girmeden önce gelirse %8 oranında bir yükseliş hareketi ile ALGO fiyatını 0,80 dolar seviyesine taşıyabilirler. Hisse senedi piyasalarıyla paralel olarak yüksek bir kapanış, gelecek haftanın gidişatını belirlemeye yardımcı olacak. Altcoin şu anda bir sonraki fiyat hedefi olarak 55 günlük Basit Hareketli Ortalama ile çakışın 0,8679 dolar seviyesini hedefliyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin