Bu altcoin 2 gün içersinde yüzde 28'den fazla arttı! İşte nedeni
Bu altcoin 2 gün içersinde yüzde 28'den fazla arttı! İşte nedeni

Bu altcoin 2 gün içersinde yüzde 28’den fazla arttı! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin iki günde %28’den fazla yükseliş kaydetti. COMP fiyatı bu yükselişiyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Robinhood’da listelenen altcoin Santiment analistleri tarafından da değerlendirildi. Santiment, altcoin’in %28’in üzerinde arttığı son COMP fiyat pompasının nedenlerinden birini önerdi. Yükselişi kışkırtan bir önemli faktörde birkaç diğer popüler altcoin ile birlikte Compound on Robinhood’da listelenmesi oldu.

COMP neden yükseliyor?

COMP bir günden daha kısa sürede %21,22 yükseldi. Santiment ekibi, COMP’un fiyat artışının ön koşulları arasında, altcoin’in büyük balina transferleri olduğunu tweetledi. Yakın tarihli bir tweet’te, 1 milyon dolardan fazla COMP taşıyan 12 işlem kaydedildiği. Bunlar, fiyatın yükselmesinden sadece 48 saat önce gerçekleşti ve ondan önceki hafta herhangi bir işlem gerçekleşmedi.

Genel olarak son iki gün içinde, altcoin piyasa değerine %28,21 oranında artış kaydetti. Bir günden kısa sürede toplam %21,22 büyüme gerçekleşti.

COMPspike_00jef

İki gün önce, kullanıcıların hisse senedi ve kripto satın almalarını sağlayan Robinhood yatırım uygulaması, yeni listelenen paraları duyurdu. Platformda listelenmesi topluluk tarafından çok beklenen Shiba Inu, popüler meme coinin yanı sıra, aracılık uygulaması aynı zamanda şu anda toplam 11 kripto olan kripto para dizisine COMP, SOL ve MATIC’i de ekledi. Bu haberde, COMP büyük bir fiyat artışı gösterdi. Yazım sırasında, token 154,23 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin