Destansı yükseliş alarmı: Bu altcoin 1 yıllık direncinden kurtulmak üzere! 2x geliyor
Destansı yükseliş alarmı: Bu altcoin 1 yıllık direncinden kurtulmak üzere! 2x geliyor

Destansı yükseliş alarmı: Bu altcoin 1 yıllık direncinden kurtulmak üzere! 2x geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SXP, 3 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 5,80 dolara ulaştıktan sonra düşüşe geçti. 25 Ağustos’ta daha düşük bir zirve oluşturan kripto para, düşüş kanalına hapsoldu.

24 Şubat’ta 1,04 dolarda dip yapan XRP, o zamandan beri yukarı doğru hareket ediyor. 16 Mart’a gelindiğinde altcoin tüm zamanların en yüksek fiyatından beri mevcut olan alçalan bir direnç çizgisinden çıktı ve sonunda yönünü tam olarak yukarı çevirdi.

Yukarı hareket devam ederse, en yakın iki direnç 2,90 dolar ve 4,05 dolarda. Bu seviyeler sırasıyla 0,382 ve 0,618 fib geri çekilme direnç seviyeleri olarak dikkat çekiyor.

SXP Resistance

SXP geleceği: Yükseliş sürecek mi?

Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler yukarı yönlü hareketin devamını destekliyor.

İlk olarak, MACD, güçlü bir yükseliş sapması (yeşil hat) oluşturdu ve artıyor. Şu anda pozitif bölgede. Bu da yükseliş eğiliminin bir işareti olarak kabul ediliyor.

İkinci olarak, RSI da yükseliş sapması oluşturduktan sonra artıyor ve şu anda 50’nin üzerinde. Bu da yükseliş trendlerinin bir işareti olarak kabul ediliyor.

Günlük zaman çerçevesinde teknik göstergeler yukarı hareketin en az 2,90 dolara doğru devam edebileceğini gösteriyor.

SXP Divergence

İki saatlik grafik ise SXP’nin artan bir paralel kanaldan ayrıldığını ve sonrasında bunu destek olarak doğruladığını gösteriyor.

Bu nedenle yukarı yönlü hareketin devamını desteklemede günlük zaman dilimi ile uyumlu bir iki saatlik grafik söz konusu.

Dalga sayısı analizi

Kripto para trader’ı @PrinceofElliott, fiyatın bir A-B-C düzeltici yapısını tamamladığını belirtiyor.

SXP Wave count

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin