featured

Vinny Lingham ”Alt Koinlerin Yükselişi Kötü Bitecek”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin girişimcisi Vinny Lingham son zamanlardaki alt koinlerin göze çarpan yükseliş grafikleri hakkında ” balon ”  yorumunda bulundu.



Daha önce de Bitcoin’in 3,000$’ın üzerine çıkmasının ”balon” olacağını söyleyen Vinny Lingham, bu defa da Mart ayındaki ciddi yükselişe geçen Alt Koinler hakkında açıklama yaptı.

 

Lingham’ın açıklamasına geçmeden önce alt koinler hakkında birkaç birli vermek gerekirse;

Dash son 20 günde yüzde 200 değer kazanmış, Ethereum son 6 ayda 6$ seviyesinden 50$ seviyesine ulaşmış, Monero tüm zamanlar rekorunu kırmış ve ilgililerin dikkatini çekmeyi başarmışlardı.

 

Lingham daha önce kriptopara dünyasının “krizde” olduğunu belirtmiş ve “sonunda hepsi için işler kötü bitecek” söyleminde bulunmuştu. Bitcoin’in SEC tarafından reddedilişinden sonraki gösterdiği başarılı fiyat direnci düşünüldüğünde Lingham’ın yorumları piyasa gözlemcileri tarafından şüpheyle karşılanmıştı. Ancak Lingham “Daha net olmak adına: altcoin balonunu kastediyorum. Bu balon patlayacak hata yapmayın. Bitcoin tutun.” şeklindeki tweetiyle esas yorumunun bitcoin’den ziyade altcoin’lere dair olduğunu kesin bir dille vurgulamıştı.

 

Ayrıca “Düzenleyiciler sahaya inecek. Kenardan izliyorum. Bol şans.” şeklinde bir tweet atan Lingham, twitter’da bir kullanıcıyla girdiği diyalogda bitcoin’in ancak hard fork’a gitmesi durumunda sıkıntıya gireceğini ima etti.

Bu arada dash cephesinde ise ilginç bir durum hakim. Kriptoparanın meteorik fiyat yükselişi, dash geliştiricilerini bile şaşkına çevirmiş durumda. Dash finans direktörü Ryan Taylor, verdiği röportajda şunları kaydetti:

“Pazar payımızı 100-200 milyon dolar seviyelerine çıkaracak stratejik bir planımız vardı. Bu seviyeyi öyle çabuk geçtik ki, şoktan donup kaldık. Şimdi ise payımızı 1 milyar dolar seviyelerine getirecek yeni planlama üzerinde çalışmalara başlamamız gerekiyor..”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin