Alt Coinlerde Dalgalanma, Bitcoin Fiyat Artışında Kararlı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son yedi günde 1,278 dolardan 1,471 dolara yükselerek 1,500 dolar kuruna göz kırpmaya başladı. Bu yükselişle haftalık %13.4’lük bir artış göstermiş oldu. Alternatif Kripto Paralar ya da Alt Coinler de, Bitcoin’e benzer bir artış gösterse de iki gündür bu istikrarı korumak için çaba sarfediyorlar.

Aşağıdaki ilk tablo sabah saatlerinde coinmarketcap verilerine göre Bitcoin’in artışını sürdürdüğünü, diğerlerinde ise bir dalgalanma olduğunu görebilirsiniz.

Öğlen saatlerine alınan tabloya göre, Bitcoin’in artış istikrarını koruduğunu ve diper coinlerin de o’na eşlik etmeye başladığını görebilirsiniz.

Kripto Para Piyasasının nerdeyse tamamı, Bitcoin’in patlaması nedeniyle yükseliş eğilimi gösteriyor. Artık birçok kripto para yatırımcısı, bu alanda sadece bitcoin için değil diğer tüm para birimleri içinde araştırmalar yapıyor. Ticari olarak ise, bitcoin’deki ölçeklenme ve blokchain sorunu nedeniyle diğer Coin’ler  her geçen gün daha da ön plana çıkmaya başlıyor. Diğer kripto paralar arasında yatırımda en çok tercih edilenler arasında, Ethereum, Zcash ve Monero gibi kripto paralar yer alıyor.

 

Yukarıdaki bilgiler tamamen bir haber içeriğidir. Yatırım amaçlı öneri değildir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin