featured

Alphaex.net, Dijital Değişim Omurgası Sağlamak İçin Xinfin.Org ile İşbirliği Yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

AlphaEx.net global kurumlarla tradefinex, havale ve IoT Pilot projeleri için likidite sağlamak için XinFin’in XDC ticaret çifti olan ETH, BTC ve XRP‘yi koruyacak.

AlphaEx.net bugün çeşitli düzenlenmiş küresel kuruluşların şu anda XDC01 protokolü üzerine taahhütte bulunan havale, tradefinex ve IoT pilot projeleri için çeşitli pilotlar üzerinde XinFin.org’a yardımcı olmak için XDC / ETH, XDC / BTC ve XDC / XRP ticaret çiftlerini başlatacağını açıkladı. XDC’ler veya XinFin Dijital Sözleşmeleri, XinFins Hybrid Blockchain ağına güç sağlayan doğal yakıttır. Alphaex.net, mevcut reel işletmeler ile çalışmak için düzenleyici standartları ve uygunlukları takip etmeyi amaçlayan yeni bir dijital varlık değişimidir.

AlphaEx.net kurucularından Peter Yeo:

“Dijital varlık değiş tokuşları için uyum standartları ve lisansları ile ilgili son düzenleyici duyurularla alphaex.net, Endüstrinin en iyi AML / KYC standartlarını takip edecek ve müşterileri için ticaretin korunması üzerinde çalışacaktır. Alphaex.net’de XinFin’in XDC protokolü üzerinde çalışan çeşitli küresel kuruluşlara yardımcı olmayı hedefliyoruz. Devam eden pilotlar IoT kullanan altyapı projelerinin gerçek zamanlı izlenmesini içermektedir. Pilot projeler arasında, çeşitli ticaret dernekleri için ortaya çıkan tradefinex.org platformu ve düzenlenen bankacılık, fintech ortakları da yer alıyor. Dijital kıymet borsaları günümüzde, yasal zorunlulukları ve bankalar ve gerçek dünya işletmeleriyle çalışma olanağı bulma gibi çeşitli zorluklarla karşı karşıyadır. AlphaEx.net, mevcut yasalar ve çerçeve ile tamamen uyumlu olacak en iyi dijital varlık değişim platformlarından biri olmayı hedefliyoruz ” dedi. 

AlphaEx.net üzerinde yapılacak çeşitli pilotlar arasında sabit oranlı havale, Küresel Ticaret için Hükümet Token, gerçek dünyadaki varlıkların sayısallaştırılması ve Finansman ve IoT özellikli projeler için uzlaştırma katmanı sağlanması olacak.

“Alphaex.net, katılımcı kurumların faaliyet göstermesine yetkili olduğu XinFin XDC’lere karşı fiat para birimi çiftleri sunmak için alphaex.net platformundan faydalanabilecek düzenlenmiş işletmeler ve finansal kurumlara dünyanın dört bir yanındaki davetiyeleri genişletti.”

“XinFin veya eXchange InFinite, işletmelerin global FinTech kurumları için güvenli, ölçeklenebilir ve daha yüksek performanslı bir ağ platformu sağlayan aynı Blockchain üzerinde özel bir devleti ve kamuya açık bir devleti sürdürmesini sağlayan melez XDC01 protokolünü geliştiriyor. XinFin, XinFin’in Hybrid Blockchain modelini, havale, seyahat, tedarik zinciri, varlık ve Proje finansmanı gibi çeşitli endüstri dallarını bozmak için kullanmayı amaçlayan 10’un üzerinde küresel kuruluşla anlaşmalar imzaladı. ”

http://www.alphaex.net
E-posta: [email protected]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin