Alpha Finance yeni atacağı adımları duyurdu
Alpha Finance yeni atacağı adımları duyurdu

Alpha Finance yeni atacağı adımları duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü kullanan Alpha Finance’ten Alpha Homora, stake etme fırsatlarının ve yeni tokenomik modelinin yaklaşan lansmanını duyurdu.

23 Mart’ta yapılan bir duyuruda Alpha Finance, ALPHA token sahiplerinin ürünlerinin büyümesinden yararlanacağını belirtti. Bunlar arasında Ethereum tabanlı Alpha Homora, platformun Binance Smart Chain versiyonu, Alpha Homora v2 ve AlphaX yer alıyor.

DeFi kaldıraçlı borç verme protokolü Alpha Homora, 1 Şubat’ta v2’de piyasaya sürüldü. Kaldıraçlı verim çiftçiliği için Curve, Balancer, Yearn Finance, SushiSwap ve Uniswap gibi bir dizi mevcut DeFi protokolünü entegre etti.

Duyuru, yeni stake etme teşvikleri için bir lansman tarihinden bahsetmedi. Ancak ekip, “önümüzdeki günlerde” daha fazla bilgi vereceğini de sözlerine ekledi.

Alpha Homora, DeFi çiftçilerinin kaldıraçlı getiri elde etmesine izin veriyor. Bu adım, şu anda bir dizi mevcut havuz ve diğer protokollerdeki kasalardan daha yüksek getiri sağlıyor.

APLHA Fiyat Güncellemesi

ALPHA tokeni, yazım sırasında 1.75 $ ‘dan işlem görerek %3.3 artış yaşadı. Geçen haftanın aynı dönemine göre %9 ve geçen ay %14,5 arttı. Toplam piyasa değeri 453 milyon dolardır.

5 Şubat’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,90 dolara ulaşan ALPHA, o zamandan beri %37,5 geriledi. DeFi Pulse’a göre platformda kilitlenen toplam değer 800 milyon dolar. 13 Şubat’taki 1,2 milyar dolarlık zirveden de düşüş yaşadı.

Yeni stake etme fırsatları, bu DeFi tokenine fiyat ivmesinde başka bir artış fırsatı sağlayabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin