featured

Almanya’da kripto adımı! Bankalardaki kriz Bitcoin ticareti ile giderilecek…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cuma günü son iş zaman diliminde Almanya’daki bankalar hakkında da dedikodular başlamıştı. Krizin bir virüs gibi yayılması geleneksel piyasa yapıcılarını endişe sokuyor. Bu yüzden yeni adım ve tedbirler gelmeye devam ediyor.

Almanya’nın önde gelen menkul kıymet hizmetleri sağlayıcısı Deutsche WertpapierService Bank AG (dwpbank), geleneksel menkul kıymetler ile dijital varlık ticareti arasındaki boşluğu kapatmayı amaçlıyor. Bunun için dijital varlıklar için wpNex platformunun lansmanını duyurdu.

Yapılan basın açıklamasına göre banka, bu çözümü yaklaşık 1.200 banka ve tasarruf bankasından oluşan ağına sunacak. Bu sayede dijital varlık ticaretini bireysel müşteri işine entegre etmeleri planlıyor.

Yeni bir kripto ticaret hizmeti geliyor

wpNex platformunun ilk bileşeni, bir kripto para ticaret hizmetidir. dwpbank’ın müşterisi MLP Banking AG, Bitcoin’e dayalı ilk pilot işlemi başarıyla gerçekleştirmişti. wpNex, dwpbank’a bağlı bankaların ve tasarruf bankalarının bireysel müşterileri için diğer dijital varlıkların düzenlenmiş ticaretini içerecek şekilde tekliflerini kademeli olarak genişletecek.

Komuya ilişkin dwpbank CEO’su Dr. Heiko Beck, dijitalleştirilmiş varlıkların artan önemini ve hizmetlerini dijital varlık alanındaki gelecekteki fırsatlarla uyumlu hale getirme ihtiyacını vurguladı. Pilot işlem Bitcoin’i içeriye. Anacak gelecekte banka diğer dijital varlıkları ticaret için uygun hale getirecek.

Pilot işlem, MLP Banking AG’nin Bitcoin hisselerini satın aldığını ve ardından müşterinin dwpbank tarafından yönetilen kripto hesabına kaydedildiğini gördü. Bu hesap doğrudan ilgili nakit hesabına bağlıdır ve ayrı bir ödeme hesabına aktarılmadan anında euro döviz siparişlerine olanak biliniyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin