Almanya Ulusal Turist Kurulu artık ödemelerde kripto paraları
Almanya Ulusal Turist Kurulu artık ödemelerde kripto paraları kabul ediyor

Almanya Ulusal Turist Kurulu artık ödemelerde kripto paraları kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Almanya Ulusal Turist Kurulu artık ödemelerde kripto paraları kabul ediyor. 27 Mart tarihinde Cointelegraph auf Deutsch’de yayınlanan bir habere göre, Alman Ulusal Turist Kurulu (GNTB) artık hizmetleri için ödeme biçimi olarak Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini kabul ediyor.

Almanya Ulusal Turist Kurulu Blockchain teknolojilerini uluslararası ödemeler için kullanacak

GNTB CEO’su Petra Hedorfer konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Dijitalleşme stratejimiz kapsamında sürekli olarak en yeni teknolojilere ve trendlere bakıyoruz. Bunların şirketimize uygulanıp uygulanamayacağını kontrol ediyoruz.

Petra Hedorfer ayrıca, pazarlama organizasyonunun, Blockchain teknolojisinin finans operasyonları için test aşamasında olduğunu ve bunun uluslararası ödemeler için kullanılabileceğini söyledi ve sözlerine şunları ekledi:

Küresel bir şirket olarak, yeni teknolojileri kullanarak turizm sektöründe önde olmayı ve örnek oluşturmayı istiyoruz.

Almanya, ticaret platformları ve başlangıç düzenlemeleri için AB ve diğer ülkelerle işbirliği yapmayı planlıyor

Ulusal bir turizm kurulu olan Frankfurt merkezli GNTB, finansmanını sağayan Federal Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’na tabidir. GNTB, Almanya’yı cazip bir turizm merkezi haline getirmek için strateji ve ürünler geliştirmeyi ve uygulamayı amaçlamakta. Bu amaçla kuruluşun yurtdışında 32 tane ajansı mevcut.

Şubat 2018’in sonlarında Federal Maliye Bakanlığı, 2015 yılında Avrupa Mahkemesi tarafından belirlenen emsallere uygun olarak, ödemeler için kabul edilebilir bir sanal para birimi ilan etti. Almanya, ticaret platformları ve başlangıç düzenlemeleri için AB ve diğer ülkelerle işbirliği yapmayı planlıyor. Almanya’da ICO’ların turizm şirketleri için ilk ayrıntılı düzenlemeleri yapıldı.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin