Alman Üniversitesi IOTA’nın endüstriyel kullanım alanlarını araştırıyor
Alman Üniversitesi IOTA’nın endüstriyel kullanım alanlarını araştırıyor

Alman Üniversitesi IOTA’nın endüstriyel kullanım alanlarını araştırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Alman Üniversitesi IOTA’nın endüstriyel kullanım alanlarını araştırıyor. Cointelegraph Deutsch’nin 26 Mart tarihinde yaptığı bir habere göre, Alman üniversitesi RWTH Aachen’in Makine Araçları ve Üretim Mühendisliği Laboratuvarı (WZL), IOTA’nın endüstriyel kullanım alanlarını araştırmayı planlıyor. Bu görevde RWTH, Avrupa’da uygulamalı araştırma için en büyük organizasyon olan Fraunhofer-Gesellschaftile ile yakın işbirliği yapacak.

Alman Üniversitesi IOTA ve IOTA’nın dağıtılmış defter teknolojisi Tangle üzerine yüksek lisans ve doktora programı başlatıyor

RWTH Aachen, IOTA ve IOTA’nın dağıtılmış defter teknolojisi Tangle üzerine yüksek lisans ya da doktora tezi yapmak isteyen asistan ve öğrencilerden başvuru kabul etmeye başladı. Şu anda proje için kaç tane uygun iş olduğu bilinmiyor. Ancak RWTH Aachen 44.000’den fazla öğrenciye sahip ve bu öğrenci sayısıyla teknik çalışmalar için Almanya’nın en büyük üniversitesi oluyor.

Araştırma IOTA’nın kullandığı Tangle teknolojisine odaklanacak

Araştırma IOTA’nın kullandığı Tangle teknolojisine odaklanacak. Blockchain’in aksine Tangle işlemleri doğrulamak için madencileri kullanmıyor. Geliştiricilere göre bu durum IOTA’nın işlemlerini küçük bilgisayarlar, arabalar, akıllı telefonlar, dronlar, laptoplar ya da başka ağ aygıtlarında gerçekleştirebileceği kadar hafif hale getiriyor.

RWTH Aachen’in yanı sıra, başka kurumlarda IOTA ile ortaklık kuruyor

RWTH Aachen’in yanı sıra, başka kurumlar da geçmişte IOTA ile ortaklık kurdular. Tayvan başkenti IOTA desteğiyle bir Akıllı Şehir yaratmak istiyor. Alman şirketi ise Bosch altkoinin teknolojisine yatırım yapıyor.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin