Güney Kore Ulusal Politika Komitesi Başkanı: “Sektörün özdenetime ihtiyacı var.”
Güney Kore Ulusal Politika Komitesi Başkanı: “Sektörün özdenetime ihtiyacı var.”

Rapor: Alman ICO’larında yatırımcılar yüzde 90 zarar ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Alman ICO’larında yatırımcılar sermayelerinin yüzde 90’ını kaybettiler.

Alman ICO’larında yatırımcılar daha fazla kaybetti

Alman iş dergisi WirtschaftsWoche, Alman girişimciler tarafından Eylül 2018’in başında gerçekleştirilen ICO’ların token fiyatlarını karşılaştırdı. Raporda, yüzde 90’a varan oranlarda değer kaybıyla, Alman ICO’larının daha da fazla kaybettiği görülüyor. Bu ICO’lar 2017’nin sonlarında rekor seviyelerde düşüşler yaşayan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi başlıca kripto paralardan daha yüksek değer kaybettiler.

WirtschaftsWoche, şimdiye kadar, Almanya’da sadece sekiz girişimin bir ICO’yu tamamladığını tespit etti. Diğer birçok Alman ICO’su, yurt dışında yasal olarak bağımsız şirketler tarafından gerçekleştirildi. Frankfurt Menkul Kıymetler Borsası’nda (Frankfurter Börse) listelenen finansal grup Naga’nın ICO’su Naga Development Association Ltd. tarafından satın alındı ​​ve Belize’de yayınlandı.

Alman tokenlerinden sadece ikisi sabit kaldı

Çok sayıda Alman token yayıncısı arasında sadece Neufund ve Wysker tokenleri değerini sabit tutmayı başardı. Frankfurt finansal kuruluşlarının Savedroid ve Iconiq Laboratuvarı gibi diğer projeler, sırasıyla yüzde 40 ile 92 arasında değer kaybetti.

Geçtiğimiz yaz, bilişim endüstrisi derneği Bitkom, Alman BT şirketlerinin, sermayeyi artırmak için bir ICO üzerinden klasik bir IPO (İlk Halka Arzını) tercih ettiklerini bildirdi. 302 BT ve internet girişimlerinin bir anketinde, ankete katılan projelerin, yüzde 22’si halka açmayı planladıklarını bildirirken, sadece yüzde üçü bir bağış teklifi ile fon toplamak istediklerini belirtti.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin