AllianceBlock, DeFi ürün paketini Avalanche'a getiriyor
AllianceBlock, DeFi ürün paketini Avalanche'a getiriyor

AllianceBlock, DeFi ürün paketini Avalanche’a getiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AllianceBlock kurucusu ve CEO’su Rachid Ajaja, “Avalanche ekosisteminde önemli bir oyuncu haline gelmekle, ortak hedeflerimizi gerçekleştirmeye yardımcı olacağız ve DeFi endüstrisini yeni zirvelere taşıyacağız” diyor.

Büyük entegrasyon

Geleneksel finans ile DeFi arasında köprü kuran merkezi olmayan bir katman-2 çözümü olan AllianceBlock, gelecek vadeden “Finansın İnterneti” protokolü Avalanche ile büyük ürün entegrasyonunu duyurdu.

Tamamlandığında, ürün entegrasyonu, kullanıcıların AllianceBlock’un DeFi Yatırım Terminaline, P2P finansal hizmetlerine, değiştirilemeyen token özelliklerine ve KYC çözümlerine doğrudan Avalanche üzerinden erişmesine olanak tanıyacak. Ortaklık ayrıca Avalanche’ın arkasındaki geliştirme ekibi olan Ava Labs ile geliştirme çalışmalarını da içeriyor.

AllianceBlock’un kurucusu ve CEO’su Rachid Ajaja, her iki kuruluşun da uyumlu bir DeFi ekosisteminin büyümesini teşvik etmede ortak bir misyonu paylaştığını söylüyor:

“Avalanche’ın insanları açık, basit ve demokratik bir finans interneti inşa etmeleri için yetkilendirme misyonu, AllianceBlock’ta yaptığımızla tam olarak uyumludur; çok yönlü blockchain-agnostik protokolümüz, bankaların ve müşterilerinin herhangi bir kripto ürününü basit, güvenli ve yasal olarak alıp satmasını sağlıyor.”

Avalanche, Şubat 2021’de Avalanche-Ethereum Köprüsü veya AEB’nin piyasaya sürülmesinden bu yana önemli bir başarı elde etti. Lansmanından bu yana, işlemler yaklaşık %2.000 artarak 1.1 milyonun üzerine çıktı. 62.000’den fazla benzersiz cüzdan adresi oluşturuldu.

Sonuç olarak Avalanche’ın yerel kripto para birimi olan AVAX’ın fiyatı yükseldi. AVAX Şubat ortasında 60 $ civarında zirve yaptı ancak o zamandan beri yaklaşık 30 $’a geri çekildi. Mevcut değerlerde, AVAX 3,7 milyar dolarlık toplam piyasa değerine sahip. Bu durum onu aktif projeler arasında 35. sıraya yerleştirmiş durumda.

Daha geniş DeFi ekosistemi, boğa piyasasında da önemli bir büyüme kaydetti ve toplam değer bu haftanın başlarında 100 milyar doları aştı. Sektörün TVL’si 2021’in başında 21 milyar doların altındaydı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin