Dikkat: Bu metaverse coin %30 düşüş riskiyle karşı karşıya! Fiyat analizi
Dikkat: Bu metaverse coin %30 düşüş riskiyle karşı karşıya! Fiyat analizi

Dikkat: Alıcılar bu metaverse coin’den uzak duruyor! Düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler metaverse coin Axie Infinity’nin fiyat hareketi, 55 dolarlık fiyat seviyesi yakınında ivmenin azalmaya başladığını gösteriyor. Derin bir geri çekilme göz önüne alındığında endişe anlaşılabilir. Axie Infinity sadece 79 günde tüm zamanların en yüksek seviyesinden %73’ün üzerinde düştü.

  • Axie Infinity fiyat hareketi, son yükseliş hareketinin tükeniyor olabileceğini gösteriyor.
  • Çoğu altcoin yükselirken, metaverse coin’in yükselememesinin nedeni alıcı eksikliği.
  • Artış potansiyeli muhtemelen 75 dolarlık değer alanıyla sınırlı.

Metaverse coin’in fiyatını ne bekliyor?

Axie Infinity fiyatı bir kıvrılma noktasında. Günlük grafikte Tenkan-Sen’in üzerinde kapanışa rağmen, takip eden alımlar görünüşte durma noktasına geldi. Son dört günlük mum çubuğunun üst fitilleri, aynı zamanda 2022 Hacim Profilindeki mevcut yüksek hacimli düğümün de zirvesi olan 55 dolar aralığında tutarlı bir satış gösteriyor.

Hacim Profilinde, 75 dolar civarındaki 2022 Kontrol Noktası ile mevcut yüksek hacimli düğümün zirvesi olan 55 dolar arasındaki büyük boşluğa dikkat edilmeli. Bu yüksek hacimli düğümler arasında işlem gören hacim, neredeyse yok denecek kadar az.

Teknik Analizde, bir yüksek hacimli düğümden diğerine ince bir şekilde işlem gören boşluklar, bir tür vakumu temsil eder. Axie Infinity fiyatı 55 dolar seviyesinin üzerine çıkarsa, muhtemelen bir vakum gibi 75 dolardaki bir sonraki yüksek hacimli düğüme “emilir”.

75 dolar, yakın vadede herhangi bir yükseliş fiyat hareketi için olası durma noktasıdır. Axie Infinity fiyatı 75 dolar değer alanında iki önemli direnç seviyesiyle karşı karşıya: 2022 Kontrol Noktası olan 74 dolar ve %50 Fibonacci düzeltme seviyesi olan 75.50 dolar.

Bununla birlikte, 55 doların üzerine çıkamamak, metaverse coin’in muhtemelen 45 dolar civarındaki 2022 dip seviyelerinin yeniden test etmesine neden olacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin