Algorand neden yükseliyor? İşte yükselişin iki potansiyel nedeni
Algorand neden yükseliyor? İşte yükselişin iki potansiyel nedeni

Algorand neden yükseliyor? İşte yükselişin iki potansiyel nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand (ALGO) geçen hafta %28 artarak haftalık en çok kazananlar arasında yerini aldı. CoinMarketCap verilerine göre, yazım sırasında ALGO, son 24 saatte %5,58 artışla 0,38 dolardan el değiştiriyor. Algorand’ın geçen haftaki %28’lik kazancına iki potansiyel faktör katkıda bulunmuş olabilir: FIFA ile ortaklığıyla aynı zamana denk gelen faiz artışı ve TVL’deki pozitif büyüme.

Kullanıcı tabanında ve TVL’de pozitif büyüme

Zincir içi analitik firması IntoTheBlock, Algorand’ın yeni kullanıcılarda bir artış gördüğünü ve bunun da olumlu olarak blockchain aktivitesinde büyüme getirebileceğini bildirdi. Günde 5.000’den fazla yeni kullanıcı eklenmesiyle birlikte güncel sayının 20.000’e yükseldiği belirtiliyor.

Algorand’ın CTO’su John Alan Woods da, blok zincirinin TVL’sinde tüm zamanların en yüksek seviyesini ulaştığını paylaştı. Kilitli toplam değer (TVL), merkezi olmayan bir finans (DeFi) sistemine veya DeFi protokollerine yerleştirilen kripto varlıklarının genel değeridir.

Algorand, FIFA ortaklığıyla yükselişe geçti

Algorand, FIFA ortaklığından bu yana yatırımcıların ve futbolseverlerin ilgisinde bir artış gördü. FIFA, bu ayın başlarında, futbolseverlerin FIFA Dünya Kupası oyunlarından en unutulmaz anların benzersiz dijital hatıralarını satın almalarını sağlayacak yeni bir platform olan “FIFAplusCollect”i tanıttı. Son ortaklıkları kapsamında FIFAplus Collect, Algorand blok zincirini kullanarak sahiplik onayını doğrular.

Algorand ayrıca, eski bir Visa ve Fidelity yöneticisi olan Michele Quintaglie’nin pazarlama müdürü olarak atandığını duyurdu.

Algorand liderlik ekibine katılan Quintaglie, geçici CEO Sean Ford’a rapor verecek ve Algorand’ın markasını oluşturmaya ve stratejik büyüme girişimleri yoluyla ulaşmaya odaklanarak küresel pazarlamayı yönetecek.

Yeni bir CMO’nun işe alım haberleriyle birlikte, ALGO’nun artmasına yardımcı olabilecek FIFAplusCollect pazaryeri yayına girdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin