algorand fiyatı

Algorand fiyatından %20 hızlı kazanç fırsatı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Algorand fiyatı, son düşüşün ardından şu anda istikrarlı bir destek seviyesinden sıçradı. Uzmanlara göre ALGO’nun yükseliş eğilimi, esas olarak son 50 gün içinde oluşan dip dönüş modelinden kaynaklanıyor.

Algorand fiyatı hareketini başlattı

Algorand fiyatı, 24 Şubat’ta 0,68 dolardan düşük bir azalma yarattı ve 0,89 dolardan bir direnç bariyeri tarafından reddedilerek %30 ralli yaptı. O andan itibaren ALGO, 13 Mart’ta 0,68 doların altına düştü ve 11 Nisan’da tekrar bu seviyeyi test etti.

Bu fiyat hareketi, trendde bir yükseliş değişimini destekleyen bir dip dönüş modeli olan üçlü dip kurulumunu ortaya koyuyor. 11 Nisan’daki son etiketinden bu yana Algorand fiyatı %7 arttı ve yükseliş trendinin devam ettiğine dair işaretler gösteriyor.

0,89 Doları test edebilir

Boğaların karşılaşacağı ilk engel 0,81 dolar; Bu engeli bir destek seviyesine çevirmek, Algorand fiyatının 0,89 ABD dolarını yeniden test etmesinin yolunu açacak ve toplam kazancı %22’ye getirecektir. Bu seviye kar elde etmek için iyi bir yer olsa da, satın alma baskısındaki bir artış ALGO’yu 0,98 dolardan bir sonraki engele itebilir.

Bu blok hareketi, Algorand fiyatının 1,2 dolara yükselmesini engelleyen ve 0,73 Dolardaki mevcut pozisyondan %67’lik bir kazanç elde etmesini engelleyen tek şey.

algorand fiyatı grafik

Dikkatler Algorand fiyatının üzerine çevrilmişken, ALGO’yu günlük 0,68 Doların altına yakın bir mum çubuğu üretmeye iten satış baskısındaki ani bir artış daha düşük bir dip yaratacaktır. Ek olarak, bu gelişme, ihtimalleri ayıların lehine çevirecek ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

fxstreet.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin