Algorand bu seviyeye tutunabilirse yeniden uçuşa geçebilir
Algorand bu seviyeye tutunabilirse yeniden uçuşa geçebilir

Algorand bu seviyeye tutunabilirse yeniden uçuşa geçebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand fiyatı, lider kripto para birimi Bitcoin’de görülen fiyat hareketini izleyerek, yukarı yönlü harekete geçmemesine rağmen, bugün haftalık en düşük seviye olan 1,42 dolar seviyesinden toparlandı. ALGO fiyatı bu hafta şimdiye kadar düşüş trendindeydi ve Pazartesi günü 2 doların hemen altında zirve yapmıştı. O zamandan beri, altcoin neredeyse %15 değer kaybetti.

ALGO fiyatı gün içinde %2,64 artarak şu anda 1,50 dolardan işlem görüyor. Algorand fiyatı, 2 dolarlık destek seviyesinin altında kaldığı sürece altcoin için olumsuzluk devam edecek gibi görünüyor.

Algorand fiyatı için yükseliş ne zaman gerçekleşecek?

Algorand satıcıları bu Cumartesi biraz nefes aldı ve düşüş ivmesine devam etmeden önce biraz zaman tanıdı. Bu arada, ALGO boğaları harekete geçti. 14 günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) hâlâ merkez hattın altında olsa da, sıçrama muhtemelen kısa vedede kalabilir.

Potansiyel bir düşüşe güven ekleyen 50 Günlük Hareketli Ortalama (DMA), rekoru kırmanın eşiğinde bulunuyor. Eğer düşüş meydan gelirse, ALGO yatırımcıları için olumsuz bir sinyal verir ve çok önemli 200-DMA’ya 1,36 dolardan yeni bir düşüşe yol açar. İkincisinin altında sert bir kırılma ile, ALGO ayıları 4 Aralık’ın en düşük seviyesi 1,21 doları çıkarmaya çalışacak.

Alternatif olarak, toparlanmaya giden yol, Cuma gününün zirvesi olan 1,63 dolarda ani bir engelle karşılaşabilir, bunun üzerinde aşağı yönlü 21-DMA 1,73 dolarda düşüş eğilimini sorgulayabilir.

Ek toparlanma kazanımları, yalnızca 50 ve 100-DMA’ların birleştiği 1,82 dolarlık arz bölgesinin üzerinde görülebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin