Algorand (ALGO) DeFi alanında ilerlemek için Curv ile ortaklık kuruyor
Algorand (ALGO) DeFi alanında ilerlemek için Curv ile ortaklık kuruyor

Algorand (ALGO) DeFi alanında ilerlemek için Curv ile ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand (ALGO), merkezi olmayan finans (DeFi) ortamında daha derinleree inme niyetini gösteren bir hareketle, bugün dijital saklama teknolojisi sağlayıcısı Curv ile ortaklığını duyurdu.

Esasen, her iki kuruluş da kurumların Algorand ağındaki uygulamalara yönelik güvenli, ölçeklenebilir ve merkezi olmayan cüzdan işlevselliği geliştirmesini sağlamayı amaçlıyor ve Curv’ün çok taraflı hesaplama (MPC) teknolojisi ile çalışıyor. Özellikle, ortaklık Curv kullanıcılarının Algorand üzerine inşa edilen ALGO ve tokenları alıp satabileceklerini anlamına geliyor.

Gelişme hakkında yorum yapan Algorand COO’su Sean Ford, şunları söyledi:

“Bir tür güvenilir DeFi sunmak istiyoruz. Elbette, geleneksel kurumlara, ödeme sağlayıcılara [ve] hükümetlere hitap eden bir teknoloji geliştiriyoruz. Curv, geleneksel finansal yatırımcıların DeFi alanı ile bir araya gelmesini temsil ediyor.”

Yeni başlayanlar için Curv, 2019’dan beri 30 milyon dolara yakın fon topladı. Proje, yalnızca kriptografik anahtarları bölerek güvenliğini sağlamak için yenilikçi MPC’yi değil, aynı zamanda bunu hizmet seviyesi işlevselliğinin güvenliğinden ödün vermeden gerçekleştiriyor.

Yakın tarihli bir röportajda Curv CEO’su Malinger şunları kaydetti:

“Sadece üç yıl önce, bu sektörde güvenlik ya soğuk cüzdan ya da bir donanım parçasıyla eşanlamlıydı. MPC, işlemleri herhangi bir darboğaz olmadan güvenli bir şekilde imzalamanın en hızlı yoludur ve Algorand’ın sunduğu ölçek türü için ihtiyacınız olan şey budur.”

Buna ek olarak Curv, hem kripto para ekosisteminden hem de geleneksel finanstan ALGO tokenine ve Algorand blok zinciri üzerinden tokenize edilmiş varlıklara yardım etmek için sağlıklı bir talep olduğunu belirtti.

DeFi alanı büyümeye devam ediyor

Dijital varlıklar alanının yakın takipçileri, AAVE, SNX, UNI gibi DeFi tokenlarının fiyatındaki korkunç artışa yansıyan DeFi protokollerinin potansiyelini gerçekten gören 2020’nin “DeFi yazını” hatırlayacaktır.

DeFi Pulse’un verilerine göre, yazım sırasında bu değer 26,33 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin