featured

Piyasa hissiyatına kafa tutan ALGO, yüzde 30’luk bir yükselişe hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 0,66 dolarda bulunan destek noktası yakınında trend oynaklığını çözmeye çalışan ALGO, genel olarak kripto piyasası keskin bir düşüş yaşarken oldukça olumlu hareket ediyor. Ancak yatırımcılar, yükseliş rallisine katılmayı mı yoksa trend yerleşene kadar beklemeyi mi düşünmeli?

Önemli veriler:

MACD göstergesi bir yükseliş geçişine işaret ediyor.

ALGO fiyatı, 20 günlük EMA seviyesinde bulunan direnç noktasını kırdı. .

Algorand için 24 saatlik işlem hacmi 716,6 Milyon Dolar. Bu da %397’lik bir kazanç anlamına geliyor.

29 Nisan tarihinde altcoin 0,66 dolarda bulunan destek noktasını kırdı ve yükseliş trendini başlattı.  Ancak hemen ardından gelen düşüş mumu altcoin’i %16 oranında düşürerek ve 0,54 dolara kadar geriletti.

Ancak satıcılar düşüş trendini daha fazla uzatamadı ve 0,54 dolarlık destekten toparlanma hareketleri başladı. Son olarak, alıcılar kripto para birimini 0,68 dolardaki direnç noktasının üzerine ittiler.

ALGO grafik

ALGO fiyatı 0,68 doların üzerinde işlem görmeye devam ederse, kapana kısılmış satıcılar sonunda ellerindekileri tasfiye edecek ve piyasaya daha fazla alım emri getirecektir. Artan yükseliş momentumu, altcoin’i 0,8 doların üzerine çıkarabilir.

Öte yandan 0,66 doların aşağı yönlü kırılması durumunda yükseliş tezi geçersiz kalacak ve fiyat 0,53 dolara kadar gerileyecektir.

ALGO için bazı teknik göstergeler:

Günlük RSI, artan yükselişin altını çizerek daha dik bir ralliye işaret ediyor. Buna ek olarak, RSI eğimi orta hattın üzerine çıkarak uzun vadeli alıcılar için de ek onay verdi.

20 günlük SMA’yı geri talep eden ALGO alıcıları, erken bir toparlanma işareti ile karşı karşıya. Bununla birlikte, 0,8 dolar direnciyle hizalanan 50 günlük SMA, istikrarlı bir toparlanmayı kesintiye uğratıyor.

MACD göstergesi bir yükseliş geçişi gösteriyor. Ancak toparlanmayı teşvik edecek bir yayılmadan yoksun. Bununla birlikte, yükseliş yayılımında ve sıfır çizgisinin üzerinde çapraz geçişte daha fazla artış, bir satın alma noktası gösterecektir.

ALGO için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,78 dolar ile 1 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,66 dolar ve 0,54 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin