Alex Gurevich: “Bitcoin avantajlarını ve popülaritesini arttırıyor.”

JPMorgan’ın eski yöneticisi Alex Gurevich: “Bitcoin ölmüyor, dijital altın oluyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

JPMorgan’ın eski yöneticilerinden biri olan Alex Gurevich, şu anda Bitcoin’in giderek artan bir şekilde “dijital altın” haline geldiğini iddia ediyor.

“Bitcoin dijital altının kalıcı statüsüne bir adım daha yaklaşıyor.”

JPMorgan’un Global Makro bölümünden Gurevich,  Bitcoin için varoluşsal bir şey olarak ortaya koyuyor ve “seni öldürmeyen şey seni daha güçlü kılıyor” diyor. Çeşitli altcoinlerin ve forkların gelişmesine ve düşmesine rağmen Gurevich, zamanın Bitcoin için iyi olduğuna inanıyor. Gurevich, konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Çeşitli altcoinlere ve forklara rağmen lider kripto para birimi ortadan kaybolmaz, dijital altının kalıcı statüsüne bir adım daha yaklaşır.

Gurevich, değerli metallerin yüzyıllardır her zaman bir ticaret aracı olarak kullanıldığını, çünkü “kolayca okside olmadığını ve bozulmamış bir halde kaldıklarını” ifade ederek, Bitcoin’in dijital altın olmaya adım adım ilerlediğini vurguluyor.

Alex Gurevich: “Bitcoin avantajlarını ve popülaritesini arttırıyor.”

Ayrıca Gurevich, Bitcoin’in avantajını açıklıyor ve şunları söylüyor:

Değerli metallerde tarihi ticaret modeli göz önüne alındığında, 2015 yılında Bitcoin’in alımı nispeten kolaydı. Ama şimdi, 20x (fork dahil) erken fiyatlarda, daha karmaşık bir ticaret ikilemi. Bitcoin “balon” olabilir ya da olmayabilir, ancak 2014’te büyük bir “patlama” geldiğini ve bu yıl bile piyasada Bitcoin’in iki anlamlı düzeltmeye katlandığını hatırlamak önemli.

Daha da ileri giderek Gurevich, Bitcoin’in her hayatta ve dengede kaldığında, fazladan altın güvenilirliği kazanacağını da vurguluyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin