Alarm: Popüler altcoin'in grafiğinde
Alarm: Popüler altcoin'in grafiğinde "ölüm geçişi" görüldü! Yüzde 30 düşüş geliyor

Alarm: Popüler altcoin’in grafiğinde “ölüm geçişi” görüldü! Yüzde 30 düşüş geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC fiyatı, kama formasyonunun en yüksek direnç trend çizgisinden %4,64 düşüşle sonuçlanan bir düşüş mumu gösteriyor. Düşüş eğiliminin devam edeceği beklentisi yüksek.

Önemli teknik noktalar:

Polygon fiyat eğilimi düşen kama içinde sıkışıp kaldı.

Düşüş formasyonu içindeki yükseliş eğilimi, daha fazla toparlanmaya işaret ediyor.

Günlük grafikteki önemli EMA’lar zayıflık işareti veriyor.

TradingView Chart

MATIC/USD günlük grafiği, fiyatın 1,50 dolar psikolojik seviyesinin altında seyretmesiyle birlikte düşen bir kama modeli gösteriyor. Ayrıca her an aşağı yönlü bir kopuş meydana gelebileceği belirtiliyor.

Karşıt trend çizgileri, trend momentumunu bir aydan fazla süredir tuttukları için eşit güçte görünüyor. Bu nedenle, her iki tarafın da kırılması önemli ölçüde volatil bir hareketle sonuçlanacak.

50 ve 200 günlük EMA’nın death cross’u, fiyat modelinin düşüş etkisinde bir artış öngörüyor.

Birden fazla denemeye rağmen, günlük RSI eğimi, %50 işaretinin üzerine çıkamadığı için düşüş eğilimi gösteren düz bir hareket gösteriyor.

MATIC/USD: Haftalık Zaman Çizelgesi

TradingView Chart

Günlük grafikte olası bir düşüş kama kırılması, 50 haftalık EMA’nın kırılmasına neden olabilir. Bu nedenle, neredeyse %30’luk bir düşüş hareketi mümkündür.

MATIC fiyat hareketi, azalan trend çizgisi ile 1,4 dolardaki sert destek arasında sıkışıyor. Alıcıların, ilk toparlanma işaretlerini elde etmek için dinamik direnci kırmaları ve bu direncin üzerinde kalmaları gerekiyor.

Direnç seviyeleri: 2 ve 2,4 dolar
Destek seviyeleri: 1,33 ve 1 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin