Cardano fiyatı Tether ve USDC'nin Blockchain’e gelmesiyle büyük bir kırılmaya hazırlanıyor
Cardano fiyatı Tether ve USDC'nin Blockchain’e gelmesiyle büyük bir kırılmaya hazırlanıyor

Alarm: Önde gelen altcoin büyük bir kırılmaya doğru gidiyor! Alım zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tether ve USD Coin, WingRiders DEX aracılığıyla Cardano Blockchain’e ulaştı. Cardano Blockchain platformunun kurucusu Charles Hoskinson, dikkate değer stabilcoin’lerin geldiğini duyurdu.

Cardano fiyatı patlamaya hazır

Cardano ekosisteminde stabilcoin’ler bir süredir var ancak USD Tether ve USD Coin gibi kayda değer olanların gelmesi ağ içi aktiviteyi artırabilir. Ethereum’un kurucu ortağı ve Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, yakın zamanda bir tweet ile geldiklerini duyurdu.

Merkezsiz borsa WingRiders on Cardano, ana ağda bir Katman 2 Protokolü olan Milkomeda Vakfı ile ortaklık kurdu. USDT ve USDC, güvenli bir liman işlevi görecek ve kullanıcıların varlıklarını kripto piyasasındaki dalgalanmaya karşı koruyacak.

USD Tether ve USD Coin’in Blockchain’e gelmesinin ardından Cardano ağındaki yatırımcı sayısında artış olabilir.

Milkomeda’nın yan ağından yararlanan WingRiders, Cardano’da iki stablecoin’i tanıttı.

Kullanıcılar USDT ve USDC’lerini Cardano ekosistemine getirdikçe, altcoin’deki ağ içi aktivitede bir artış olabileceğine inanılıyor.

Analistler, Cardano fiyat trendini değerlendirdi ve ADA’nın hedefini 1,26 dolarda test ettiğini gözlemledi. Analistler, Cardano fiyatındaki %26’lık düşüşü sağlıklı bir geri çekilme olarak görüyor ve ADA’nın büyük bir yukarı yönlü potansiyele sahip olduğuna inanıyor.

Analistler, Cardano fiyat grafiğinde ters bir baş ve omuz modeli belirlediler ve ADA’nın düşüş trendinde bir tersine dönüş öngördüler. FXStreet analistleri, Cardano fiyatında %36’lık bir artış bekliyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin