Aktif Bitcoin adres sayısı 20 bin dolar rekorunun görüldüğü seviyeye çıktı
Aktif Bitcoin adres sayısı 20 bin dolar rekorunun görüldüğü seviyeye çıktı

Aktif Bitcoin adres sayısı 20 bin dolar rekorunun görüldüğü seviyeye çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ağındaki aktif cüzdan adresleri, BTC’nin yaklaşık 20.000 dolardan işlem gördüğü Aralık 2017’den bu yana en yüksek noktasına ulaştı.

Bitcoin aktif adres sayısı 2017 zirvesine ulaştı

Kripto analiz firması Glassnode tarafından derlenen verilere göre, tek bir ağ katılımcısına ait aktif adreslerin veya adres kümelerinin sayısı 9 Aralık 2017’den bu yana en yüksek noktasına ulaştı. Ağdaki kullanıcı katılımı geçen hafta iki kattan fazla artarken Bitcoin fiyatı 11.300 dolardan 13.000 doların üzerine yükseldi.

Financial Conduct Authority (FCA) tarafından hazırlanan kripto endeksi CF Benchmarks’ın sözcüsü CoinDesk ile yaptığı röportajda cüzdan aktivitesindeki artışından söz ederken, Bitcoin ile artan yatırımcı katılımını gösterdiğini söyledi.

“PayPal haberi kripto para sektörü için yılın en büyük gelişmesi.”

Sözcü sözlerine şöyle devam etti:

PayPal’ın bu hafta yaptığı duyuruya karşın, Bitcoin’e olan ilginin 2017’nin sonlarından bu yana görülmemiş boyutlara yeniden yoğunlaşması çok mantıklı geliyor.

Fiyat rallisine ek olarak, aktif Bitcoin adreslerindeki artış, Paypal tarafından BTC ve diğer kripto varlıklara destek sağlamak için yapılan muazzam bir duyurunun hemen ardından geliyor.

Galaxy Digital’den Mike Novogratz, 21 Ekim’de yayımladığı bir tweet’te PayPal’ın haberlerini kripto için yılın “en büyüğü” olarak nitelendirdi.

Bu arada Winklevoss kardeşler de Bitcoin için çok çılgın bir fiyat noktasını işaret etti. Ayrıntılar için buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin