Terra 2.0 piyasaya sürüldü: Airdrop sonrası yeni Luna fiyatı ne durumda?
Terra 2.0 piyasaya sürüldü: Airdrop sonrası yeni Luna fiyatı ne durumda?

Terra 2.0 piyasaya sürüldü: Airdrop sonrası yeni Luna fiyatı ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TerraUSD’nin (UST) çöküşüyle başlayan Mayıs Ayı, sonunda Terra’nın Airdrop’u ile sona eriyor. Bununla birlikte, yeni Terra fiyatları, dolaşımından sadece birkaç saat sonra büyük bir düşüş gördü.

LUNA airdrop yayına giriyor

Terra’yı canlandırmak için kurucu DO Kwon, birkaç öneride bulundu. Terra (LUNA) adlı yeni bir zincir oluşturma ve eskisini Tera Classic (LUNC) olarak yeniden adlandırma planı çoğunluk tarafından kabul edildi. Plan ayrıca, yeni tokenlerin airdropunu da içeriyordu.

Terra, yeni blok zincirin 1. Blokunun bugün erken saatlerde üretildiğini bildirdi. Bu arada, yeni tokenin piyasaya sürülmesinden saatler sonra, fiyatları %60 oranında düştü. Verilere göre Terra (LUNA) 2.0, 17-18 dolar fiyat seviyesi arasında açıldı ve daha sonra sıçrayarak 20 dolar seviyelerine ulaştı.

Ancak, yazım sırasında Terra‘nın fiyatı 6,30 dolara kadar düştü. Ticaret hacmi %2408 gibi büyük bir artışla 97.5 milyon dolara ulaştı. Coinmarketcap’a göre, piyasa değeri yaklaşık 5.95 milyar dolar. Bu arada, Terra Classic fiyatı neredeyse sıfıra indi.

Sahipler arasında çıkarılacak 1 milyar yeni token

Daha önce Terra, LUNA airdrop alacak uygun kullanıcıların yeni zincirdeki cüzdanlarını kontrol edebileceklerini duyurdu. Tarayıcı uzantılarında Phoenix-1 ağını seçmeleri gerekir. Ayrıca Airdrop arzının sadece 1 milyar ile sınırlı olduğu belirtildi. Bunun %30’u topluluk havuzuna ayrılacak, %35’i saldırı öncesindeki LUNA sahiplerine verilecek. Saldırı öncesi UST sahiplerine ve saldırı sonrası LUNA sahiplerine %10 atanacaktır. Ekleme sonrası UST sahipleri airdrop’un %15’ini alacaktır.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin