Aion Vakfı, Bitcoin ve Ether satmaya devam edecek
Aion Vakfı, Bitcoin ve Ether satmaya devam edecek

Aion Vakfı, Bitcoin ve Ether’lerinin yarısını sattı: Dahası satmaya devam edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Aion Vakfı bugün yayınladığı bir rapor, kripto kışındaki stratejilerini açıkladı. Aion, Big Four denetim şirketlerinden biri olan Deloitte tarafından resmen denetlenmemiş olsa da rapor Deloitte’un tarafından oluşturuldu.

Aion Vakfı, Bitcoin ve Ether satmaya devam edecek

Aion Vakfı’nın CEO’su Matt Spoke’a göre vakıf, elinde bulundurduğu Bitcoin ve Ether‘in yarısını fiat için sattı. Satışlar, 2018 başından itibaren kripto fiyatlarındaki artışlardan yararlanmak için iyi zamanlandı. Kâr amacı gütmeyen kuruluşun Blockchain platformu ve Kanada, Barbados ile Çin’deki ofisler için 10 milyon dolardan daha fazla para harcadıktan sonra bile 31 Ekim itibarı ile 14 milyon dolar parası bulunduğu belirtildi. Spoke, konuya yönelik şunları söylüyor:

Söz konusu dönemlerde istikrarlı olduğumuzdan emin olmak için topladığımız Bitcoin ve Ether’imizin önemli bir miktarını tasfiye ettik. Faaliyetlerimize harcayacağımızdan, önümüzdeki birkaç ay boyunca daha fazla Bitcoin ve Ethertasfiye edeceğiz.

Bitcoin (BTC) düşüş trendini devam ettiriyor

Aion tokenleri, iki düzineden fazla borsada işlem görüyor

Ayrıca Spoke, Aion protokolünün halihazırda video oyunu girişimi ClanPlay gibi aktif kullanıcılara sahip olduğunu ancak kâr amacı gütmeyen kuruluş büyümesini finanse etmek için daha fazla nakde ihtiyacı olacağını belirtiyor. Spoke, vakfın yaklaşık 18 aylık bir geçmişi olduğunu ve ağın Amazon Web Services gibi merkezi alternatiflerle karşılaştırılabilir hizmetler sunmasının beş yılı alacağını vurguluyor. Aion, ilk Java tabanlı sanal makineyi destekleyecek şekilde planlandı, böylece geliştiriciler, merkezi olmayan yazılım araçlarını 2019’un ikinci çeyreğinde kullanabilir.

Bu arada Spoke, ekibinin Aion tokenleri karşılığında kripto para fonlarından ve akredite yatırımcılardan ek kaynak isteyebileceğini söylüyor. Gelecekte, vakıf üç aylık raporlar yayınlayacak ve Messe açıklayıcı veritabanına katılımcının güvenini arttıracak. CoinMarketCap’a göre Aion tokenleri şu anda Binance ve Bitfinex gibi büyük borsalar dahil olmak üzere iki düzineden fazla borsada işlem görüyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin