Aimedis, kendi klinik zinciriyle metaverse dünyasına dahil oluyor
Aimedis, kendi klinik zinciriyle metaverse dünyasına dahil oluyor

Aimedis, kendi klinik zinciriyle metaverse dünyasına dahil oluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain tabanlı tıbbi şirket Aimedis, metaverse dünyasına katılıyor. Bu amaçla şu anda kendi klinik zincirleri de dahil olmak üzere dijital alanda çalışıyorlar.

Metaverse, Facebook’un yeniden markalaşmasından ardından ana akıma ulaştı. Dijital paralel dünya, tıp sektörü de dahil olmak üzere tüm endüstri dallarını dijitalleştirme potansiyeline sahip. Aimedis de bu eğilimi fark etti ve şimdi Metaverse için kendi planlarını açıklıyor. Spesifik olarak, hastaların, tıbbi personelin, kliniklerin ve üniversitelerin yanı sıra ilaç endüstrisinden şirketlerin dijital olarak birbirleriyle etkileşim kurma imkanı sağlar.

Metaverse olarak adlandırılan Aimedis Health City sanal dünyada klinikler açabilecek ve tüm alanları kiralayabilecek veya satın alabilecek. Kira sözleşmeleri, şirket içi NFT pazarı olan Aimedis DataxChange aracılığıyla yapılabilir.

Health City’nin ilk demo versiyonu ne zaman hazır olacak?

İlk adım olarak, Hollanda ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden şirket ilk kendi hastanesini Alpha Hospital olarak Metaverse’e yerleştirecek. Örneğin, terapi seansları, doktor ziyaretleri ve hastalar arasındaki etkileşimler burada gerçekleşecek. Ayrıca, öğrenciler, sağlık personeli ve sıradan insanlar da eğitilebilecek. Muhteşem AVA (Aimedis Virtual Assistant) adlı özel bir yapay zeka, sanal alanda size rehberlik eder ve Aimedis ekosistemi ile metaverse arasında köprü kurar.

Yerel token AimX, Aimedis metaverse’de bir ödeme aracı olarak önemli bir işlevi de yerine getirir. Ödeme yönteminin kullanılması zorunlu değil, ancak kullanıcılara diğer şeylerin yanı sıra indirimler şeklinde avantajlar sunar.

Aimedis şu anda Health City’nin ilk demo versiyonu üzerinde çalışıyor. İlk olarak 24 Ocak 2022’de Arab Health’de sunulacak. Kısa bir süre sonra, ilgilenenler Steam oyun platformunda demo sürümünü de indirebilecekler. Aimedis şu anda Unity Engine’e dayalı Metaverse’ini geliştiriyor. Ayrıca Aimedis, Unreal Engine 5’in kullanımını değerlendiriyor. Geliştirme yazılımı, yeni nesil Xbox Series X ve PlayStation 5 konsollarındaki oyunlar için giderek daha fazla kullanılacak.

Aimedis ilk lansman tarihi açıklandı mı?

Aimedis Health City için kesin bir lansman tarihi henüz açıklanmadı. Ancak şirketin, ilk alanlarını ve kliniklerini önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde başlatması bekleniyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin