featured

Yeni ay, yeni fırsatlar! İşte ağustos ayında iyi bir satın alma fırsatı sunan 5 altcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası hareket halinde. Çoğu altcoin nihayet yükseldi ve daha yüksek seviyelere ulaşmak için direnç noktalarını kırmayı başardı. Artık piyasa yavaş yavaş toparlandığına göre, bazı ucuz altcoin’leri satın almayı düşünebilirsiniz. Piyasa lideri olan Bitcoin, kripto pazarında hâlâ %41’lik hâkimiyete sahip. Şu anda sağlam ekosistemlere sahip altcoin’leri satın almak çok daha faydalı olabilir. İşte bu yazıda ağustos ayında satın alınacak en iyi 5 altcoin’den bahsedeceğiz.

1.Shiba Inu (SHIB)

Kripto para piyasasındaki en gözde köpek temalı meme coin’lerden bir tanesi olan SHIB, son kripto çöküşü sırasında sert bir şekilde değer kaybetti. Şimdi fiyatlar büyük ölçüde indirimli olduğu için, kripto yatırımcıları Shiba Inu’ya iyi bir seçenek olarak bakıyor. Meme token’ları oldukça değişken olma eğilimindedir. Ayı piyasalarında sert bir şekilde çökerler, ancak boğa piyasalarında büyük kazanırlar. SHIB token’ının mevcut teknik göstergelerine baktığımızda potansiyel olarak yükselebileceğini söyleyebiliriz.

altcoin SHIB grafik

Güncel fiyat: 0,000012 dolar

Piyasa değeri: 6,72 milyar dolar

Piyasa değeri sıralaması: 15

2.Avalanche (AVAX)

Gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, kripto çöküşünün zirveye ulaştığı sırada 15 dolar ile en düşük seviyelere gerilemişti. Ancak bundan sonra fiyatta yeni bir yükseliş trendi oluştu. 21 dolarda bulunan direnç noktası kırıldı ve bu da yeni bir yükseliş trendi için yatırımcılara umut verdi. AVAX fiyatı şu anda kripto piyasasındaki genel trendi takip ettiği için Bitcoin’in hareketleri de çok önemlidir.

Güncel fiyat: 23,8 dolar

Piyasa değeri: 6,74 milyar dolar

Piyasa değeri sıralaması: 14

3.Polygon (MATIC)

Polygon, Temmuz 2022’de büyük ölçüde değer kazandı. Ethereum’un yaşadığı herhangi bir pozitiflik MATIC fiyatına da etki edecektir. Polygon, bir yan zincir olarak Ethereum’un üzerine inşa edilmiş bir projedir. İkinci ölçeğe yardımcı olur ve daha verimli hâle gelir. Bununla birlikte Ethereum PoS konsensüsüne geçtiğinde, Polygon’un geleceği de etkileniyor.

Kısa vadede bir miktar düzeltme gerçekleşmesi bekleniyor. Ancak MATIC, büyümeye devam etmeli ve potansiyel olarak önceki yüksek fiyatı olan 2 dolara ulaşmalıdır.

Güncel fiyat: 0,92 dolar

Piyasa değeri: 7,3 milyar dolar

Piyasa değeri sıralaması: 13

4.Ripple (XRP)

Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, tüm zamanların en yüksek seviyesinden oldukça düşük. Ripple hâlâ SEC’e karşı açtığı davayla mücadele ediyor. Ancak yeni önemli gelişmeler ortaya çıktıkça davayı kazanabilecekleri konuşuluyor. Bu, 2022’nin 4. çeyreğine doğru daha net bir sonuç için umut veriyor. XRP fiyatları kısa bir konsolidasyondan sonra şu anda toparlanıyor. Bugün fiyat hâlâ 0,40 doların altında iken altcoin’i satın almak, yatırımcılara büyük getiri sağlayabilir.

Güncel fiyat: 0,38 dolar

Piyasa değeri: 18,3 milyar dolar

Piyasa değeri sıralaması: 6

5.Cardano (ADA)

Cardano, hâlâ ucuz fiyata satın alınabilecek token’lardan bir tanesidir. En büyük altcoin olan Ethereum yakında bir yükseltme yaptı ve fiyatları yükseldi. Cardano ise Vasil güncellemesini test amacıyla birkaç hafta daha erteledi. ADA fiyatları hâlâ olması gerektiği kadar olumlu yönde hareket edemedi. Bu yüzden şu anda büyük bir alım fırsatı sunuyor.

Güncel fiyat: 0,52 dolar

Piyasa değeri: 17,5 milyar dolar

Piyasa değeri sıralaması: 8

Sonuç olarak

Kripto para piyasasının yükselişte olduğu ve çoğu altcoin’in fiyatının artacağı doğrudur. Ancak, genel olarak piyasanın eğilimi de çok önemlidir. Dolayısıyla yatırımcıların herhangi bir işlem yapmadan önce piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketlerini takip etmeleri oldukça önemlidir.

Cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin