featured
agorz-ico-banner

Agorz Blockchain servisleri ve ekosistemi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Agorz üyelerinin karşı karışıya olduğu zorukları ortadan kaldırma yeteneğine sahip olmanın yanı sıra harekete geçme ve cevap verme kapasitesini sağlamak için Agorz Blockchain Servisleri ve Ekosistemi kuruldu.

Vizyonları ise; Değer odaklı bir topluluk olmak için çalışıyoruz ve üyelerimize geleceğin heyecan verici küresel pazarını sunmaya devam ediyoruz.

agorz-ico

AGORZ ICO

Agorz Takımı: Biz, dünyanın mesleklerini vurgulamak için bir araya gelen, sürekli büyüyen ve farklı uzmanlardan oluşan bir ekibiz. Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan ve diğer ülkeler arasında çeşitlenen, 22 profesyonelden oluşan bir ekibiz.

Agorz Tanıtımı: Agorz, blockchain kullanan çok yönlü bir servis değişim platformudur. kullanıcıların tek bir uygulamada birden fazla satıcıdan hizmetlere erişmelerine olanak sağlayan teknolojiler, kripto ve fiat para birimlerini kullanır. Yeni platform, kullanıcıları hizmet sağlayıcılarla birleştirir ve değerin kolaylıkla değiştirilebildiği merkezi olmayan bir topluluk oluşturur.

Agorz’un Arkasındaki Gerekçe: Kullanıcıların farklı ihtiyaçları vardır ve farklı servis sağlayıcılar bu ihtiyaçları karşılar. Şu anda, hizmet sağlayıcıların çoğu işlemlerini kolaylaştırmak için bireysel platformlara sahiptir. Bu, kullanıcıların çeşitli uygulamaları yüklemeleri veya farklı zamanlarda ihtiyaçlarını karşılamaları için çeşitli web sitelerinde gezinmeleri gerektiği anlamına gelir.

Diğer durumlarda, kullanıcıların bu tür platformların sahiplerinin tüketici deneyimlerine hakim olduğu merkezi e-ticaret platformlarına erişimi vardır. Servis sağlayıcılar, hizmetlerinin sağlanması konusunda daha az kontrole sahip oldukları için bu platformların kaprisinde de yer almaktadır.

Değer Önerme / Amaç: Agorz Blockchain için değer önerisi; üçüncü parti aracıları ortadan kaldıracak, tüketicilerin ve hizmet sağlayıcıların etkileşimlerini ve değerlerini en üst düzeye çıkarabilecekleri eşler arası e-ticaret sistemine izin vermesidir. Kullanıcılar işlem ücretleri olmadan ve sisteme çok fazla güven duymadan sorunsuz bir şekilde çalışabilirler, çünkü herhangi birine güvenmeye gerek yoktur. Agorz, pazarın her iki tarafına yeterli şekilde hizmet veren, hizmet değişimi için blockchain tabanlı bir ekosistem oluşturmaktadır.

Kapsam: Agorz platformunun çalışması için, en az üç şeyin işlem görmesi gerekir;

  • Mallar

  • Hizmetler

  • Para Birimi

Agorz Blockchain Servisleri ve Ekosistemi, bu esnafların üçünün etkili ve verimli bir şekilde gerçekleşmesine izin vermelidir. Tüketiciler, ekip üyeleri, servis sağlayıcılar veya kurumsal müşteriler olarak kaydedilen kullanıcılar, rolleri için optimize edilmiş, kullanıcı dostu bir arayüzden keyif alacaklardır. Platformda iki ana arayüz var. Birincisi, kullanıcıların diğer işlevlerin yanı sıra emir ve ödeme yapmalarına olanak tanıyan tüketici uygulamasıdır. Eşler arası platform, kullanıcıların aşağıdaki gibi hizmetlere erişimini sağlar:

  1. Market Alanı – Burada kullanıcılar belirli zamanlarda ihtiyaçlarına göre belirli hizmetler için sipariş verebilirler. Bunlar arasında bekçi hizmetleri, ulaşım hizmetleri, gıda dağıtım hizmeti ve sıhhi tesisat yer alabilir.
  2. Planlama – Kullanıcılar platformda talep edilen hizmetler için randevu programlayabilirler.
  3. Muhasebe – Kullanıcılar muhasebe ve defter tutma hizmetlerine erişebilir vergi danışmanlığı hizmetleri gibi.

Agorz  Tarih: 23.03.2018 saat:00:00 Token satışlarına başlayacak. Ayrıca Agorz projesinin çizmiş oldukları yol haritasının “Türkçe” halini inceleyip fikir edinebilirsiniz.

agorz-ico-whitepaper

 

İlerleyen günler de Agorz Blockchain Servisleri ile ilgili detayları sizinle paylaşıyor olacağız. Konu ile alakalı sorularınız varsa “Türkçe” destek olarak Forum platformumuzda açmış olduğumuz “Agorz Ekosistemi “ konusuna bakarak destek alabilirsiniz.

Agorz Blockchain Servisleri ve Ekosistemi “İletişim Bilgilerine” aşağıdaki linkleri kullanarak erişim sağlayabilirsiniz.

Web Site – Telegram – Facebook – Twitter – Instagram – Youtube – Google+ – Linkedin – White Paper

 

__________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin