AEX borsası nedir? Profesyonel bir kripto yatırımcısı AEX’den nasıl kar elde eder?
AEX borsası nedir? Profesyonel bir kripto yatırımcısı AEX’den nasıl kar elde eder?

AEX borsası nedir? Profesyonel bir kripto yatırımcısı AEX’den nasıl kar elde eder?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Günümüzde ticaret platformları oldukça fazlalaştı. Ancak doğru ve kaliteli bir platform seçmek son derece önemli. Bu alanda AEX, birçok alternatif sunuyor. Hatta Türk kullanıcılarınında fazlalığıyla da dikkat çeken bir platform. Peki AEX nedir? Nasıl kar elde edilir?

AEX nedir?

Bir ticaret platformu olarak AEX, para toplamak için uzun ve kısa yönlü pozisyonları içinde barındırır. Bunun yanı sıra kullanıcılar için gelir kaynaklarını genişletmek için çeşitli finansal ürünler sunuyor. Çevrimiçi kripto para birimlerinde ise, AEX önce jetonların değerini artırmak için eşleştirmeye ön plana çıkarır.

AEX’in spot ticaret bölgesi, dolaşım yoluyla değer oluşturur. USDT, USDC, CNC ve BTC’den oluşan dört işlem dizisi bulunur. Bu işlem dizilerinde çeşitli jetonlar arasındaki hızlı işlem ve dönüşümü karşılayabilir. Kullanıcılar ise fiyat dalgalanmalarında iyi fırsatlar kovalayabilir.

Kalıcı sözleşmelerde kullanıcılar, dijital varlıkların yükselen ya da düşen fiyatlarından, yukarı mı yoksa aşağı mı gideceğine ve uzun ve kısa iki yönlü pozisyonlara karar vererek yararlanabilirler.

AEX ne işe yarar?

ASWAP’ta AEX otomatik olarak piyasayı oluşturur ve işlem derinliğini paylaşır. Kullanıcılar, flash coin değişiminin verimliliği ile işletme sermayesi havuzu ile işlem yapabilir. Sermaye havuzunun büyük rezerv hacmi nedeniyle, kullanıcıların düşük popülaritesi ve az katılımcısı olan kripto para birimleri için bile işlem hakkında endişelenmelerine gerek yoktur. Kullanıcılar, yatırım kararları verdikten sonra kripto para birimi rezervini uygulamak için hızlı bir şekilde pozisyon oluşturma imkanı bulunur.

AEX, kazançlı kripto para birimi fırsatları sağlamak için zengin finansal modüller kullanır. Çeşitli finansal türevlerin devreye alır. Ayrıca kullanıcılar için türevleri daha çeşitli hale getirebilir. Financial, Mortgage ve benzeri gibi finansal türevler, ideal katma değeri elde etmek için AEX kullanıcıları için atıl varlıkları tahsis etmek için yeterli alana sahip bir platform sağlar.

 AEX Financial, dijital dünyadaki mevduat faizinin banka modeli olarak da gösterilebilir. Zamanında ve uygun bir fayda stratejisi sağlar. Mevcut tasarruflar genellikle esnektir. Para yatırma ve getirme için uygun yenilikler sunar. Tasarruf terimi daha istikrarlıdır ve acil müdahalede dönüştürülebilir tahvil piyasasında da aktarılabilir.

Yatırımcılara neler sunar?

Bahis ve kredi, anaparayı kullanmadan fayda stratejileridir. Kullanıcılar kripto para ödünç alarak sınırlı kaynaklarla daha fazla gelir fırsatına erişebilirler. Kullanıcıların belirli bir kripto para birimine acil ihtiyaç olabilir. Böyle bir durumda mevcut tokenleri ödünç verme ve diğer kripto para birimlerinin ücretsiz olarak elden çıkarılması için rehin vermeyi seçebilirler.

Borç verenler, yatırımları C2C aracılığıyla ödünç vererek faiz kazanabilirler. AEX Kredisi, kullanıcıların büyük kredi taleplerini karşılamak için 30’dan fazla kripto para birimini (BTC, LTC, ETH, GAT vb.) desteklemiştir. AEX Kredisi ayrıca, sermayeyi daha güvenli hale getirmek için pozisyonun elde tutma süresini önceden ayarlayarak pozisyonu asla patlatma işlevini geliştirdi.

AEX’e yeni kayıt olduğunuzda 17,5 dolar acemi ödülü, BTC yüzde 20 APY ve krediler için yüzde 50 indirim kuponu kazanırsınız. Ayrıca gelişim gösterdikçe ödül ve inidirimler daha da artacaktır. Aynı zamanda TRY olarak işlem yapılabiliyor.

Üstelik platformun son 24 saat içindeki küresel hacmi 700 milyon doları geçiyor. Türk kullanıcılarınında içinde yer aldığı platforma AEX sitesi üzerinden detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

işletim sistemi lisansı satın al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin