ADALend platformlar arası geliştirme çalışmalarını başlattığını açıkladı
ADALend platformlar arası geliştirme çalışmalarını başlattığını açıkladı

Cardano tabanlı ADALend platformlar arası geliştirme çalışmalarını başlattığını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- ADALend kısa bir süre önce platformlar arası geliştirmeye başlama planlarını açıkladı. Takımın GM’i Javed Khattak, ADALend’in UI ve UX üzerinde çalışacağını söyledi.

Proje, DeFi kullanımında basitlik sağlamayı hedefliyor

ADALend şu anda merkezi olmayan bir finans projesi oluşturuyor. ADALend ayrıca yakın zamanda ekibin platformlar arası entegrasyonlar geliştirmeye başlamayı planladığını duyurdu. Ekibe göre, bu proje çok yakında olabilir.

Platformlar arası entegrasyonların amacı temelde çok basittir, sistemi basitleştirmek ve dünya çapında daha fazla kullanıcı için erişim sağlamaktır. Bu, daha fazla insanın bu sistemlere entegre olacağını ve merkezi olmayan finans hizmetlerine erişebileceği anlamına geliyor.

ADALend’den GM Javed Khattak’a göre ekip, platformun kullanıcı arayüzü ve kullanıcı deneyimi üzerinde çalışmaya devam edecek. Amaç, giriş engellerini azaltmak ve geleneksel finans kullanıcılarını DeFi’yi denemeye teşvik etmektir.

ADALend projesi, Cardano sistemi içinde oluşturulmuş merkezi olmayan bir borç verme protokolüdür. Bu sayede proje, kredi ve teminatlara da hızlı erişim sağlayan bir altyapı oluşturarak dijital finansın esnekliğini geliştirmeyi hedefliyor. Ekip, bunun blockchain varlıklarının sürekli likiditesine yol açacağına inanıyor.

ADALend ekibi ayrıca herkesi daha fazla bilgi edinmek için teknik incelemelerini okumaya çağırdı.

ADALend, herkesi, yayınlanan teknik incelemeyi okumaya ve projenin kapsadığı tüm şaşırtıcı özellikleri ve protokolleri tanımaya çağırıyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Kadıköy mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin