featured

ADA yüzde 20’lik bir ralli gerçekleştirebilir! Ancak bazı şartlar var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki en büyük sekizinci en büyük kripto para birimi olan ADA, merakla beklenen Vasil Hard Fork’tan önce üç kritik gösterge ortaya koydu.

Bu da altcoin’in fiyatında önemli bir hareketliliğe sebep oldu.

İlerleme güncelleme raporu

Cardano ağının geliştirilmesinin arkasındaki şirket olan IOHK (Input Output Hong Kong), bazı önemli durum güncellemelerini paylaştı.

Ekosistem, Vasil ana ağının hafta sonu gerçekleşecek lansmanı için en önemli gereksinimlerden birini tamamladı. IOG’ye göre, Cardano’nun ana ağ bloklarının %75’i, seçilen Vasil düğüm adayı 1.35.3 düğümü tarafından başarıyla basıldı.

Bunu takiben, yaklaşık 25 kripto para borsası ve en yüksek toplam kilitli değere (TVL) sahip ilk 10 Cardano tabanlı merkezi olmayan uygulama (dApps) devreye girdi.

Arkasındaki ekip, sosyal medya platformunda IOG, tweetlerden birinde kilit noktaları vurguladı.

Cardano ADA

Yalnızca bu değil. IOG’da topluluk ve ekosistem başkan yardımcısı Tim Harrison:

Cardano SPO’ları yükseltmelerle hafta sonu boyunca iyi ilerleme kaydediyor. Blok üreten düğüm metriği şimdiye kadar toplamda %58 oranında yükselişe işaret ederken saatlik göstergede ise bu oran %76. Borsalar ve DApp geliştiricileri de perde arkasında çok çalışıyor

Pooltool’un verileri aşağıdaki görsel tarafından desteklenebilir.

Burada, blok üreten düğüm metriği %77’de kaldı.

Buna ek olarak Cardano’nun hazine bakiyesi, yaklaşık 437 milyon dolar değerinde, bir milyar adet ADA token’ına yükseldi. IOG’nin Project Catalyst’in Topluluk ve Ürün bölümünden Daniel Ribar bu gelişmeyi paylaştı.

Genel olarak geliştirmeler ve yükseltmeler, Hard Fork etkinliği öncesinde topluluk için daha fazla kesinlik sağladı. Ayrıca, Santiment’teki işlem hacmi bile benzer bir tablo çizdi.

Cardano, bir ay içinde sürekli artan işlem hacimleri kaydetti.

Özellikle şu anda ADA, topluluktan gelen desteğin artışını fazlasıyla hissediyor. Bu yazının yazıldığı sırada gözde altcoin, 0,45 dolar civarında işlem görüyor. Bu da %5’ten fazla değer kazandığı anlamına geliyor.

Ancak fiyat konsolidasyonu yaşamasına rağmen daha da yükselebilir mi? Evet, en azından analistler bu konuda böyle düşünüyor. Örneğin yakından takip edilen bir kripto analisti, ADA için ani bir kısa süreli yükseliş öngörüyor.

Kısa süreli sıkışıklığın ortasında Capo of Crypto adlı analist, altcoin fiyatının 0,43 dolardan 0,52 dolara yükselmesine olanak sağlayacak %20’lik bir ralli gerçekleşebileceğini söylüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin