featured

ADA, yeni haftaya pozitif başladı! Yüzde 12’lik bir yükseliş yaşanabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, yeni haftaya yükseliş ile başladı. Geçtiğimiz hafta, piyasadaki olumsuz hava sebebiyle ADA fiyatı da bir düşüş ile karşı karşıya kalmıştı. Ancak şu anda bir geri dönüş potansiyeline sahip.

Eğilim genel olarak düşüşte kalsa da, bu hafta bazı mütevazı kazançlar görebiliriz.

Cardano fiyat hareketi, bu hafta yatırımcıların ayı piyasasında kâr elde edebilmeleri için mükemmel bir fırsat yaratabilir. Riskler hâlâ mevcut olsa da gözde altcoin, bazı cephelerde yükseliş yaşadı. Piyasa şu anda potansiyel olarak sıçramaya hazır görünüyor.

ADA bu hafta yüzde 10’luk bir ralli yapabilir

Cardano fiyatı, bu yazının yazıldığı anda %1’lik bir artış kaydetti. Ancak bu haftayı daha büyük kazançla kapatabilir. Yatırımcılar ve piyasalar, Nordstrom I’in sabotajı ve Putin’in Batı’ya yönelik sert sözler içeren konuşmasıyla ilgili birkaç haber manşetini sindirmek için hafta sonu boyunca yeterli zamana sahip oldu. Gaz deposunun daha da dolmasıyla birçok ülke kışa girmeye hazırlanırken, Avrupa’nın bunu atlatabilmesi için zayıf bir şansa sahip olabileceğinden, biraz rahatlama bekliyoruz.

ADA grafik

Gözde altcoin’in fiyatı, bu karmaşadan sağ salim çıkabilir. ADA fiyatının yeni hedefi, mevcut fiyattan %12’nin üzerinde bir kâra işaret ederek 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’da (SMA) yer alıyor. Şu anki gölgeleme olayları hâlâ mevcut olduğundan ve yakın zamanda ortadan kalkacak gibi görünmediğinden, elde edilecek kâr çok kısa ömürlü olabilir.

Gözde altcoin’in fiyatı herhangi bir kötü haber üzerine 07 Ocak 2021’in en düşük seviyesi olan 0,400 dolar seviyesinin altına kolayca düşebilir. Bu nedenle yatırımcılar, bu riskleri göz önünde bulundurarak işlem yapmalılar.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin