featured

ADA, yatırımcılarını güldürmeye çok yakın! Önümüzdeki günlerde beklenen ralli gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, bugün yapılan fiyat analizine göre yükselişte. ADA, 0,45 dolarda bulunan direnç noktasını test ettikten sonra hızlı bir şekilde 0,435 dolara düştü.

Gözde altcoin şu anda 0,435 dolarda bulunan destek noktasına bir geri çekilme yaptığı ve daha yüksek bir düşük seviye ayarladığı için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle ADA, yükselmeye devam etmeye ve birkaç günlük zirveleri kırmaya hazır.

ADA

Piyasa, son 24 saat içinde hafif bir düşüş ivmesi gördü. Lider Bitcoin %1,2 oranında düşüş yaşarken, en büyük altcoin olan Ethereum ise %2,35 oranında değer kaybetti. Bu arada, en iyi altcoinlerin geri kalanı da benzer sonuçlarla işlem gördü.

24 saatlik fiyat grafiği analizi:

ADA, son 24 saat içinde 0,4454 dolar ile 0,4707 dolar aralığında işlem gördü. Bu da önemli bir volatilite olduğu anlamına geliyor. Ticaret hacmi %6,12 azalarak toplam 723,6 milyon dolara gerilerken, toplam piyasa değeri ise 15,2 milyar dolar civarında bulunuyor. Altcoin, kripto para birimleri arasındaki genel sıralamada da 8. sırada yer alıyor.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte, altcoin fiyat hareketinin geri çekildiğini ve 0,435 dolarda daha yüksek bir yerel dip ayarladığını görebiliriz. Bu nedenle, daha fazla aşağı yönlü hareket olmazsa, fiyatın daha da yükselmesini ve bir sonraki direnç noktasına ulaşması bekleniyor.

Gözde altcoin, haziran sonunda 0,50 dolar olan bir önceki yüksek seviyeden istikrarlı bir düşüş yaşadı. %16’nın üzerinde bir geri çekilmenin ardından, 0,42 dolarda yeni bir düşük seviye bulundu.

Geçen hafta bir konsolidasyon vardı. Bu da geri dönüşün muhtemel olduğunu gösteriyor. Dün, konsolidasyon sonunda kırıldı ve fiyat 0,45 doların üzerine çıkabildi.

Bununla birlikte, başka bir düşüş ve yerel yüksek seviyenin tekrar test edilmesinin ardından daha fazla yukarı yönlü hareket henüz sağlanamadı. Oradan fiyat, 0,435 dolarda bulunan destek noktasına geri döndü.

Sonuç olarak

Sonuç olarak ADA fiyatının önceki konsolidasyonu kırdığını ve 0,45 dolarda yeni bir yüksek seviye ayarlaması sebebiyle bugün yükselişte olduğu söylenebilir. Önümüzdeki günlerde herhangi büyük büyük bir engelle karşılaşılmadığı takdirde daha yüksek seviyelere doğru ilerleyecektir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin